Kevään koulutuksia

Kevään koulutuksia

Kevään koulutustarjonnassa mm. Minecraftia ja oppiainekohtaisia koulutuksia. Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet löydät klikkaamalla kurssin otsikkoa.

PAKOPELIT OPETUKSESSA (ETÄKOULUTUS)
15.4.2021 klo 13.30 – 15.45

Etäkoulutuksessa tutustutaan pakohuonepedagogiikkaan ja erilaisiin tapoihin rakentaa pakohuoneita. Osallistujat pääsevät kokeilemaan digitaalista pakohuonetta ja sen luomista. Esimerkeissä käytetään matematiikkaa, mutta koulutus soveltuu kaikille opettajille, jotka ovat kiinnostuneita pakopeleistä opetuksessa ja niiden tekemisestä sähköisesti.

MINECRAFTIN ALKEET
21.4.2021 klo 14:15-16:30

Ope milloin pelataan Mineä?!

Tällä Minecraft Education Edition -kurssilla opit pelin perustoiminnot ja -asetukset. Lisäksi tutkimme yhdessä pelin erilaisia ulottuvuuksia ja miten sitä voi hyödyntää opetuskäytössä.

MINECRAFTIN JATKOKURSSI
22.4.2021 klo 14:15-16:30

”Opeee, aktivoi tsiitit, niin mä teen kanatykin”

Mikäli Minecraft on sinulle ja oppilaillesi jo tuttu, mutta erilaiset lisäominaisuudet (liitutaulut, muuttumattomat blokit, koodinrakentaja jne.) ovat vielä vieraita, tule oppimaan lisää. Lisäksi pääset alkuun koodauksessa MEE:llä.

GARAGEBAND-PERUSTEET
6.5.2021 klo 12:30-15:30 – ajankohtaa siirretty!

iPadin GarageBand-sovellus on monipuolinen ja tehokas työkalu kaikenlaisten äänimaailmojen luomiseen ja jälkikäsittelyyn. GarageBand soveltuu erinomaisesti opetukseen – sen avulla voidaan luoda musiikkia ilman, että tarvitsee välttämättä osata musiikin teorian perusteita.

 

Comments are closed.