Garageband-jatkokurssi 27.10.2020

Garageband-jatkokurssi 27.10.2020

Koulutusten aloitusta on hieman viivästetty koronatilanteesta johtuen, mutta aloitamme oppiainekohtaisilla lyhytkoulutuksilla. Ensimmäisenä vuorossa musiikin opetuksen tehopäivä:

GarageBand-ikoniGARAGEBAND-JATKOKURSSI
ti 27.10.2020 klo 09:00 – 15:00
TOP-keskus, Turku

Koulutuksessa syvennytään monipuolisesti iPadin GarageBand -sovellukseen. Opimme tuottamaan omaa musiikkia ja podcasteja sekä pohdimme GarageBandin mahdollisuuksia eri oppiaineissa. Opimme hyödyntämään myös Applen ilmaisia opetusmateriaaleja. Koulutuksessa edetään osittain osallistujien toiveiden mukaisesti. Koulutukseen osallistuvan olisi hyvä hallita iPadin peruskäyttö ja GarageBandin alkeet.

Koulutus soveltuu perusopetuksen, lukiokoulutuksen ja ammatillisen koulutuksen opettajille. Maksuton, OPH rahoittaa.

Lue lisää ja ilmoittadu mukaan

Hankehakemus lähetetty

Hankehakemus lähetetty

TOP-keskus hakee Turun seudun opetustoimen foorumille (TSO) Opetushallituksen rahoitusta henkilöstökoulutushankkeelle vuosille 2020-2021.

Nelihaaraisella hankkeella pyritään tavoittamaan erityisesti tietyt ryhmät, joita ei ole tavoitettu yleisellä tvt-koulutustarjonnalla tai joille suunnattua koulutusta on ollut vähän tarjolla. Tavoitteena on kaventaa eroja henkilöstön digiosaamisessa ja edistää koulujen ja opetuksen digitalisaation tasa-arvoa.

Hankkeen koulutushaarat jakaantuvat seuraavasti

  1. Digitasa-arvo ja johtaminen
  2. Innostavasti alkuun digipolulla
  3. Täydentävät ja oppiainekohtaiset koulutukset
  4. Digitasa-arvo ja pedagogiikka -työpajatapahtuma opettajille

Osaa hankkeen koulutuksista läpäisee lisäksi yhteinen 6h verkkokoulutuksena toteutettava digiturvallisuusteema (vastuullinen ja turvallinen toiminta verkossa).

Päätöksiä hankehakemuksiin odotellaan saapuvaksi kevään 2020 aikana.

Lisätiedot: Mikko Hirvonen & Saila Visti / TOP-keskus