Alkuvuoden 2021 Föliin! -koulutusta

Alkuvuoden 2021 Föliin! -koulutusta

Alkuvuoden tarjonnassa oppiainekohtaista TVT-koulutusta. Lisätietoa ja ilmoittautumisohjeen saat klikkaamalla otsikon linkkiä.

3D-PIIRTÄMISEN PERUSTEET DESIGN SPARK MECHANICAL OHJELMALLA
15.- 16.2.2021 klo 09:00 – 15:00

DS Mechanical sopii hyvin koulukäyttöön yksinkertaisuutensa ja helppokäyttöisyytensä puolesta. Ohjelma on ilmainen ja vaatii pelkästään käyttäjäksi rekisteröitymisen. Piirretyt 3D-kappaleet on helppoa muuttaa 3D-tulostimien yleisesti käyttämiin muotoihin (STL, OBJ jne.). Kurssilla harjoitellaan peruspiirtämistä.

E-KIRJAT HISTORIAN OPETUKSESSA (ETÄKOULUTUS)
17.2. ja 4.3.2021 klo 13:00 – 15:30 (2 iltapäivää)

iPadin Pages sisältää nykyään valmiit pohjat e-kirjojen tekemiseen. Koulutuksessa opit miten teet helposti interaktiivisen kirjan ja suunnittelet miten voisit itse hyödyntää sitä Historian opetuksessa. Pages soveltuu hyvin myös portfoliotyöskentelyyn, jonka oppilas voi helposti jakaa opettajalle kurssin / lukuvuoden päätteeksi. Tulemme myös käymään läpi muutaman muun Applen ja kolmannen osapuolen sovelluksen. Käymme myös läpi valmiin tuotoksen jakamisen ja arvioimisen.

SIIRRETTY, UUSI AJANKOHTA 7.4.2021

IPAD LIIKUNNAN JA TERVEYSTIEDON OPETUKSESSA
25.3.2021 klo 09:00 – 15:00

Koulutuksessa tutustumme miten iPadia voi hyödyntää liikunnan ja terveystiedon opettamisessa. Koulutuksen aikana tulemme käymään läpi Applen ja kolmannen osapuolen sovelluksia. Käymme mm. läpi miten iPadin avulla voidaan tutkia eri liikuntasuorituksissa tapahtuvia liikeratoja. Uuden oppimisen lisäksi tulemme päivän aikana tuottamaan materiaalia, jota voidaan hyödyntää suoraan opetuksessa.

SIIRRETTY, UUSI AJANKOHTA 6.5.2021

PS Hankkeen ulkopuolelta tarjolla myös maksutonta tekijänoikeuskoulutusta yhteistyössä Kopioston kanssa! (etäkoulutus)

Tervetuloa mukaan!

Comments are closed.