Talviolympialaiset 2018

Talinkorventien päiväkodin olympialaiset 2018

 

PyeongChangin talviolympialaisista intoutuneina myös Talinkorventien päiväkodissa järjestettiin olympialaiset torstaina 15.2. Ilmassa oli odotusta, kun odotettiin omaa kilpailuvuoroa. Yhdessä jännitettiin, miten oma ryhmä menestyy lajeissa. Rehdin urheiluhengen mukaisesti kaikki kannustivat kaikkia!

Lajeina oli mäenlasku, curling, metsäpihasuunnistus, ampumahiihto ja jääkiekko. Kaikki ryhmät pääsivät osallistumaan. Kuhunkin lajiin osallistui 3-4 lasta. Eri lapset osallistuivat eri lajeihin. Ryhmissä oli valmiiksi pohdittu, kuka lapsista edustaa ryhmää missäkin lajissa.

Palkintojenjako oli Aakkosmaassa perjantaina 16.2. Kiitoksena osallistumisesta kunniakirjan mäenlaskusta saivat Tiitiäiset ja Hippiäiset. Kunniakirja metsäpihasuunnistuksesta meni Nuuskamuikkusille. Jääkiekosta kunniakirjan saivat Tuutikit ja Pikku Myyt. Hemulit saivat kunniakirjan curlingista ja Viuhdit ampumahiihdosta. Ylivoimainen olympialaisten voittaja oli Nipsut! He saivat paitsi mainetta ja kunniaa, myös kimaltelevan pokaalin.

Vielä lopuksi ohjeet, miten teet kotona helposti curlingkiekon. Täytä kertakäyttölautanen sepelillä/hiekalla ja teippaa se ilmastointiteipillä kiinni kattilan kanteen.