Aika ja paikka:
ti 28.11.2023 klo 8:30 – 15:30 BioCity, Mauno Koivisto -keskus, Tykistökatu 6, 20520 Turku. 

Tilaisuudessa esitellään hankkeen keskeisiä tuloksia, erityisesti OPVA-kampusta sekä mahdollistetaan verkostoituminen eri toimijoiden kesken. Seminaari on tarkoitettu ammatillisen koulutuksen henkilöstölle ja OPVA-opinnoista kiinnostuneille.

Seminaari on maksuton ja sisältää kahvitarjoilut ja lounaan. Turun päärautatieasemalta on järjestetty meno-paluukuljetus. Alueella on maksullisia pysäköintipaikkoja.

OHJELMA

klo   7:45 –  8:30 Aamukahvi ja ilmoittautuminen

klo   8:30     Tilaisuuden avaus, Päivi Lehtinen, rehtori, Turun ammatti-instituutti

klo   8:40     Katsaus hankkeen toimintaan ja tuloksiin, Marja Kannisto, projektipäällikkö, Turun kaupunki

klo   9:30     Case: Valkeakosken ammattiopisto (opettajat Sanna Laine ja Pihla Siekkinen) ja Jyväskylän kristillinen opisto (kehittämispäällikkö Sirkka Salvi, apulaisrehtori Kati Toivio)

klo 10:10     Tauko

klo 10:30    Inhimillinen kestävyys oppimisessa, Ville Ojanen, psykologi, FT, yrittäjä

klo 11:30    Lounas

klo 12:30 – 14:00 OPVA-tori (tutustuminen hankkeen tuotoksiin)

klo 14:00     Kahvi ja verkostoituminen

klo 14:30    OPVA-opiskelijana työyhteisössä, haastattelija Outi Mäkiketola, haastateltavat toimitusjohtaja Kati Laine ja palvelujohtaja Anita Mutila Nurmikoti Oy:stä

klo 15:10     Päätössanat, Marjaana Salmi, Suomen Diakoniaopisto, ohjausryhmän pj.

klo 15:30    Tilaisuus päättyy

Ville Ojanen

Ville Ojanen on aivotutkimuksesta väitellyt psykologi, sarjayrittäjä, konsultti ja valmentaja, joka toimii myös käyttäytymistieteellisen asiantuntijaryhmän jäsenenä pääministerin kansliassa. Hänen intohimonsa on ihmisen käyttäytymisen ymmärtäminen ja siihen vaikuttaminen. Hänen puheenvuoronsa käsittelevät niin inhimillisesti kestävää työelämää, tekoälyn vaikutusta ihmistaitoihin sekä hyvinvoivia työyhteisöjä. Hänet tunnetaan helposti lähestyttävänä, hauskana ja välittömänä huippuasiantuntijana, jonka esiintyminen herättää tunteita ja ajatuksia. Ville on palkittu puhuja, jossa yhdistyy poikkeuksellisen laaja ja syvällinen ymmärrys käyttäytymis- ja neurotieteistä käytännön kokemukseen yksilöiden, tiimien ja yhteisöjen kehittäjänä.

 

 

 

YHTEYSTIEDOT:

Marja Kannisto, projektipäällikkö

marja.kannisto@turku.fi, p. 044 907 5359

Lataa päätösseminaarin ohjelma-pdf täältä:

Päätösseminaarin_28.11.2023_ohjelma

Tervetuloa OPVA haltuun – Framåt med SSS-hankkeen PÄÄTÖSSEMINAARIIN

Vastaa