Jumppatuokio

Lumituiskujen satu-projektiin liittyen saivat Lumituiskujen ja Poutapilvien lapset suunnitella oman jumpan. Ja jumpan aiheeksi muodostui Frozen-rata.

Radassa oli jäävuoria, avantojen yli kuivana selviämistä, lumipallon heittoa, lumessa pomppimista, jääsiltojen ylitystä ja pitipä vielä ohjastaa rekihevosia. Matkalla kuunneltiin myös Frozen teemaan sopivaa musiikkia. Lopuksi oli kyllä vaikeaa päättää mikä olisi ollut kaikkein kivointa niin kun kysyttiin ”Mikä oli jumpassa kaikkein kivointa?” raikasi salissa yhteen ääneen vastaus ”KAIKKI!!”

Jumpan jälkeen päiväpiirissä päästiin kuulemaan Frozen tunnusmusiikki viululla soittaen ja taidettiin siinä vähän muitakin lauluja laulaa säestyksen kera. Ja pääsi sitä viulua myös ihan varo-varo-vasti kokeilemaankin.

Aikuinen soittaa päiväpiirissä viulua ja lapset katsovat ja kuuntelevat etualalla.
Viulu mukana päiväpiirissä.

 

Jumpallisin ja musikaalisin terveisin

Moikoisten väki

(Kuvat Pirjo S.)