Moikoisten autopesula

Poikkeustilanteen aikana päiväkodissa on hämmentävän hiljaista. Touhua ja tohinaa on hyvä pitää yllä. Kavereita odotetaan palaavaksi, mutta sillä aikaa – odotellessa Moikoisten päiväkodin väellä; lapsilla ja aikuisilla on yhteinen tahtotila saada leikkiä näkyväksi. (Varhaiskasvattaja 2020 messujen, Hanne Nyman: Leikki ja oppimisympäristö – kolmas kasvattaja luennon innoittamana) Olemme yhdessä lasten kanssa alkaneet suunnitella oppimisympäristöjä niin, että lapset ja leikki tulevat näkyväksi.

 Salamat- ryhmä alkoi suunnitella isoille rekka-autoille ja mopoille leikki ympäristöä. Autoleikkiin tarvitaan bensa-asema tai tankkauspiste, autopesula ja korjaamo.

Tuumasta toimeen

Keväthän on hyvää aikaa huoltaa ja pestä autot 🙂

T: Moikoisten väki

(Teksti ja kuvat Johanna Silvius)