Tervetuloa Puolalan kouluun

Puolalan koulu sijaitsee aivan Turun keskustassa hyvien liikenneyhteyksien päässä.
Kieliluokkatoiminta alkoi Puolalan koulussa jo vuonna 1990. Englannin, saksan ja venäjän kieliluokkaope-tusta annetaan vuosiluokilla 1-9. Opetuksessa käytetään CLIL-menetelmää.

Kieliluokille voi pyrkiä opiskelemaan myös myöhemmin, mikäli ko. luokalla on tilaa ja oppilaalla on luokkatasoa vastaavat taidot matematiikassa, suomenkielessä ja kohdekielessä. Kieliluokkien täydennystestaukset järjestetään lukukausien alussa.

Hakeminen kieliluokille

Kieliluokille haetaan 1. luokan ilmoittautumisen yhteydessä tammikuussa. Hakeminen kieliluokalle tapahtuu Wilman kautta.

Kieliluokkatestit järjestetään helmikuussa yhteistyössä Turun Oppimistutkimuksen keskuksen kanssa. Vieraan kielen osaaminen ei ole edellytys 1. luokalle haettaessa, vaan oppilaalta edellytetään hyvää suomen kielen taitoa. Venäjän kieliluokalle voidaan ottaa myös venäjää äidinkielenään puhuvia oppilaita.

Kieliluokille voi pyrkiä opiskelemaan myös myöhemmin, mikäli ko. luokalla on tilaa ja oppilaalla on luokkatasoa vastaavat taidot matematiikassa, äidinkielessä (suomi) ja vieraassa kielessä. Kieliluokkien täydennystestaukset järjestetään lukukausien alussa.

Kieliluokkaopetus vuosiluokilla 1-9

Englannin kieliluokka

Saksan kieliluokka

Suomalais-venäläinen luokka

Yhteystiedot

Puolalan koulu
Kauppiaskatu 14, 20100 Turku
Katso sijainti kartalta

apulaisrehtori Kaisu Metsä-Tokila
puh. 050 432 3640
kaisu.metsa-tokila@edu.turku.fi

Koulun kotisivut