Meidän kevätkausi

Enää 20 päivää kesäkuuhun! Pysähdytään hetkeksi vielä kevään puuhiin.
Vaikka blogissa on ollut hiljaista, niin ryhmissä on tietysti silti ollut täysi tohina päällä! Tässä ryhmien kuulumisia kevätkaudelta.

Mukavaa loppukevättä kaikille!

Sydänkäpyjen lauluhetkellä seikkaillaan dinojen maailmassa. Lapsista lähtenyt innostus dinosauruksiin on näkynyt myös jumpassa ja erilaisten leikkien muodossa.
Runotaimet ovat tänä kevätkautena opetelleet värejä ja askarrelleet paljon erilaisia värikkäitä askarteluja. Väreistä olemme puhuneet aamupiirin aikana ja laulettu niistä. Viimeisin värikäs askartelu oli silkkipaperimaalaus, josta saimme kauniita värikkäitä taideteoksia aikaiseksi tuomaan kevättä Runotaimien ryhmätilojen seiniin.
Kultakirsikoilla lasten ideoista syntyi keväällä teemaksi dinosaurukset, aiheesta juteltiin paljon. Etsittiin tietoa kirjoista ja nettiä hyväksi käyttäen. Lapset toivat omia kirjoja, joita tutkittiin ja luettiin.
Laulettiin ja leikittiin ”Pieni dinosaurus tuli alas vuoreltaan. Dino oli hännätön ja siksi suruissaan, kauan etsi häntäänsä ja viimein löysi sen. Hei, olet häntäni, olen jälleen iloinen!”
Taikahiekkaa tehtiin vehnäjauhoista, maissijauhoista ja loraus öljyä sekaan. Hiekkaan piilotettiin dinosauruksia, joita etsittiin ja puhdistettiin pensseleillä, kuten arkeologit.
Villiviikunoiden kiipeilyharjoituksia lähipuistossa 🙂
Hopeahavujen hiihtäjät! Hopeahavujen alkuvuoteen on kuulunut mm. olympiahiihtojen seuraaminen ja kannustaminen. Liikunta on tärkeä osa Hopeahavujen arkea. Alku vuonna olemme luistelleet, retkeillyt puistoissa ja metsässä, monesti mukana eväät.
Taikaterhojen eskarit pääsivät taas parin koronavuoden uimakoulutauon jälkeen Impivaaran uimahalliin opettelemaan uinnin alkeita.
Tammenterhojen kevään avaruusviikot
Kastanjoissa on keväällä tutkittu avaruutta
Satusilmujen korttiprojekti. Kortit lähetetään tärkeälle henkilölle pääsiäiseksi.
Kanervat seikkailivat paljon metsässä kevään aikana.