Hiihtolomaviikolla päiväkotiin saapui kehittämishankkeen myötä lasti uusia hienoja liikuntavälineitä ja siitä asti ne ovat olleet ahkerassa käytössä. Erityisen suosittuja ovat olleet isot pehmopalikat, joita on käytetty ainakin rakenteluleikkiin, istuimina ja jumpparadan osina.  Voimistelupenkillä voi tasapainoilla tai hyppiä  pupuhyppyjä sen yli. Siitä saa myös mainion liukumäen puolapuihin. Liukumäkeen voi kiivetä joko puolapuita pitkin tai vetämällä itsensä käsivoimilla ylös pitkin liukumäkeä. Koripallomaali on ollut myös hyvin suosittu niin kuin myös uudet isot voimistelupatjat, joilla on mahtavaa tehdä kuperkeikkoja. Trampoliini on myös ollut kovassa käytössä. Hankimme hankkeen kautta myös mahalaudat, joille voi tehdä pehmopalikoista ”areenan” ja kurvailla pitkin salia. Pieni liikuntasalimme on nyt paljon houkuttelevampi ja monipuolisempi. Kuvissa vietämme synttäreitä ja toteutamme sankarin toivetta jumppavälineiden kanssa vapaasti peuhaamisesta.

Liikunnan riemua Ruiskadulla