Valittuamme päiväkodin salin keskeiseksi kehittämiskohteeksi päätimme selvittää myös kaikkein tärkeimpien ihmisten eli päiväkodin lasten kehittämisideat. Lapset saivat piirtää unelmiensa liikuntasalin ja kertoa mitä kaikkea siellä pitäisi olla.

Päiväkodin pienimmäiset selailivat ennen piirtämistä ihania tuotekuvastoja ja heillä oli paljon konkreettisia hankintaideoita tennismailoista ja irvistelevistä hämähäkkipalloista voimistelurenkaisiin. Heidän piirroksissaan oli keskiössä lapsi itse puuhaamassa jotain hauskaa ystävän kanssa.

3-7 -vuotiaitten piirroksissa oltiin enimmäkseen ihanan realistisia. Trampoliineja, puolapuita (joita useat eskarit tosin sinnikkäästi kutsuivat kuolapuiksi), patjoja, voimistelurenkaita sekä erilaisia pallopelimahdollisuuksia toivottiin paljon. Lennokkaimpia toiveita olivat puumaja, huvipuisto, pallomeri, liikuntaputki, Pacman, hammas ja haamut.

Yllä olevassa kuvassa on ihanasti huomioitu myös tilan valaistus, säilytystilat sekä piirretty upeat esirippumaiset punaiset verhot. Tässä salissa selvästi myös esiinnytään.

Kiitos ihanat taiteilijat piirroksista (joista tässä on murto-osa) ja unelmistanne. Näillä päästään taas vähän eteenpäin suunnittelussa. Toivottavasti lopputulos on teille mieluinen.

 

 

Kohti unelmien liikuntasalia Ruiskadulla