MUKAVAA KESÄÄ!

Pikkuhiljaa on aika kirmata kesälaitumille… Syksyllä tavataan päiväkodissa jatkavien kanssa ja minieskareille (eli syksyllä esiopetukseen siirtyville) toivotamme hyvää jatkoa elämän poluille. Taoskujan päiväkodin pienet ja isot toivottavat lämmintä, aurinkoista, rentouttavaa ja kaikinpuolin mukavaa kesää!

''

IMG_0620[1]
”Mä kuuntelen mahaa. Sieltä ei kuulu mitään. Siel on luokaa, makaloonii ja jauhelihaa.” -Tyttö 2v.
''Kuulee. Masu.'' -Tyttö 1v.
”Kuulee. Masu.” -Tyttö 1v.
''Mää olen tehnyt mun auton. Noo tää on maasto-auto mikä vetää tällaista isoa ketjua perässä.'' -Poika 3v.
”Mää olen tehnyt mun auton. Noo tää on maasto-auto mikä vetää tällaista isoa ketjua perässä.” -Poika 3v.
''Kuuluuko tästä bassoa? Se kuuntelee lokkia (rokkia).'' -Tyttö 2v.
”Kuuluuko tästä bassoa? Se kuuntelee lokkia (rokkia).” -Tyttö 2v.