Vanhempain-yhdistykset

Raunistulan yksikön vanhempainyhdistys

Raunistulan koulun vanhempainyhdistyksen hallitus toivottaa kaikki koululaisten vanhemmat mukaan yhdistyksen toimintaan. Vanhemmat voivat osallistua yhdistyksen toimintaan ja tapahtumiin sekä niiden ideoimiseen. Lisäksi pääset vaikuttamaan lapsenne kouluhyvinvointiin sekä vahvistamaan koulun ja kodin yhteistyötä.

Vanhempainyhdistys tukee luokkaretkiä, osallistuu erilaisiin väline- ja välituntialue-hankitoihin ja on perinteisesti kustantanut kevätjuhlissa jaettavat hymypatsaat sekä ruusut kuudesluokkalaisille.

Yhdistyksen tarkoituksena on tuottaa hyvää, olematta kuitenkaan taloudellinen tai runsaasti aikaa tai vaivaa vaativa rasite jäsenilleen. Yhdistykseen kuuluminen ei velvoita mihinkään. Halukkaille aikaansa tai työpanostaan tarjoaville jäsenillemme yhdistys tarjoaa monenlaista puuhaa kertaluonteisesti toimijaringissä tai toistuvammin hallituksen johtokunnassa. Kokoukset ovat avoimia kaikille. Mukaan toimintaan pääset tulemalla paikan päälle kokouksiin, tervetuloa!

Voit liittyä myös facebook ryhmään; raunistulan koulun vanhempainyhdistys.
Sitä kautta saat lisätietoa toiminnastamme.

Yhteystiedot:
Jenni Sahonen pj. 
Raunistulan yksikön vanhempainyhdistys
raunistulan.vanhempainyhdistys@gmail.com

 

Kähärin yksikön vanhempainyhdistys

Yhdistyksen tarkoituksena on edistää kodin ja koulun yhteistyötä sekä tukea opettajien kasvatustyötä. Yhdistys tuo esille vanhempien kannanottoja koulua koskevissa asioissa. Mukaan toimintaan voit tulla milloin vain riippumatta siitä, millä luokalla lapsesi opiskelee.

Vanhempainyhdistys tukee luokkaretkiä, osallistuu välinehankintoihin, järjestää toimintaa koululla ja on perinteisesti kustantanut kevätjuhlissa jaettavat hymypatsaat sekä stipendit 1., 3. ja 5.-luokille. Vanhempainyhdistys on lisäksi kustantanut oppilaille ruokailun jälkeen jaettavat ksylitolipastillit.

Saadaksesi jäsenpostia, laita sähköpostiviesti osoitteeseen paakayttaja.kaharin.vy@gmail.com. Voit myös liittyä yhdistyksen facebook-ryhmään; Kähärin koulun vanhempainyhdistys.

Yhdistystä voi kannattaa maksamalla 15 euron jäsenmaksun yhdistyksen tilille FI31 1175 3000 2067 80.

Yhteystiedot:
Kähärin koulun vanhempainyhdistys
pj. Mette Karlsson
paakayttaja.kaharin.vy@gmail.com