Vanhempainkerho

MIKÄ ON PÄIVÄKODIN VANHEMPAINKERHO?

Vanhempainkerho on kaikille päiväkotilasten vanhemmille avoin kerho, jonka toiminnan tarkoituksena on kerätä varoja päiväkodin lasten toimintaan ja muuhun mukavaan, joka tuo iloa ja vaihtelua lapsille sekä päiväkodin henkilökunnalle. Käyttämällä vanhempainkerhon varoja vältetään suoraa rahankeräystä lasten vanhemmilta.

Vanhempainkerho kokoontuu noin 1,5 kuukauden välein, tai tarvittaessa. Kokouksiin ovat kaikki tervetulleita ja kokoukseen tuleminen ei missään tapauksessa sido osallistumaan tapahtumiin tai kaikkiin kokouksiin. Pääasiallisesti porukka on pysynyt samana ja toivoisimmekin lisää ”vierailevia tähtiä” ja vapaaehtoisia esimerkiksi
jakamaan ilmapalloja vappuna pariksi tunniksi, tai rakentamaan piparkakkutaloja
joulumyyjäisiä varten. Toivotamme uudet kerholaiset oikein lämpimästi tervetulleiksi!

MITÄ VANHEMPAINKERHO TEKEE?

Vanhempainkerhon varoilla olemme kustantaneet päiväkotilasten retkiä, mm. vuoden  2016 keväällä Kurjenrahkan kansallispuistoon sekä pienempien päiväkotilasten poniajelun. Lisäksi olemme ostaneet teatteri- ja musiikkiesityksiä  päiväkotiin sekä hankkineet liikuntavälineitä, uusia leluja ja pelejä lapsille. Näistä esimerkkinä Seuravuorenkadun päiväkodin pihalla seilaava laiva, on vanhempainkerhon varoilla ostettu.

wp_20160520_13_04_59_pro

Varoja kerätäksemme olemme mm. myyneet ilmapalloja vappuna päiväkodilla, pitäneet buffetia ja arpajaisia iltamissa, sekä osallistuneet aluetalon joulumyyjäisiin piparkakkutaloja, ja muita vanhempien tai isovanhempien tekemiä leipomuksia ja käsitöitä myyden. Lisäksi arpajaispalkintoja tarvitaan aina! Ota meihin rohkeasti yhteyttä mikäli sinulla on mahdollisuus lahjoittaa arpajaispalkintoja, tai sinulla on hyviä varainkeruuideoita, kontakteja teatteriryhmiin, lastenbändeihin, tai mitä vaan, millä voisimme yhdessä ilahduttaa päiväkodin lapsia, heidän lähipiiriään tai henkilökuntaa.

INNOSTUITHAN?

Ilmoitamme kokouksista ja tapahtumista tiedotteilla, jotka löytyvät päiväkotien ulko-ovista tai Facebook-ryhmästämme: Paattisten päiväkodin vanhempainkerho. Lisätietoa voi kysellä Facebookin kautta: