Osallistu ja vaikuta Turussa!

Turun kaupunki tarjoaa asukkaille erilaisia keinoja osallistua ja vaikuttaa kaupungin toimintaan, viihtyvyyteen ja tulevaisuuteen.

Turun nuorisovaltuusto valvoo nuorten etuja ja edistää heidän osallistumis- ja vaikuttamismahdollisuuksiaan Turussa

Kerrokantasi on Turun kaupungin ylläpitämä verkkopalvelu, jossa kuntalaiset voivat kertoa mielipiteensä ja tulla kuulluksi erityyppisistä valmisteluun tulevista tai valmistelussa jo olevista asioista. Mielipiteet ovat muiden nähtävinä ja kommentoitavina, ja niistä tuotetaan raportit ja yhteenvedot valmistelijoiden ja päättäjien käyttöön.
www.kerrokantasi.turku.fi    

Palaute-sivustolla voi antaa palautetta esimerkiksi katujen kunnosta, esteettömyydestä, liikuntapalveluista ja koulutuksesta. Turun kaupungin toiminnan lisäksi voit antaa palautetta Turun seudun joukkoliikenne Fölin sekä Vaski-kirjaston palveluista.
www.turku.fi/palaute  

Asukasbudjetti on Turun kaupungin tapa toteuttaa osallistuvaa budjetointia. Osallistuva budjetointi on toimintatapa, jossa asukkaat otetaan mukaan yhteisiä verovaroja koskevaan keskusteluun, suunnitteluun ja päätöksentekoon. Turkulaiset pääsevät ehdottamaan, kehittämään ja äänestämään, miten kolme miljoonaa euroa kaupungin budjetista joka toinen vuosi käytetään.
https://asukasbudjetti.turku.fi/ 

Lisää linkkejä: https://www.turku.fi/osallisuus-turussa-monta-tapaa-vaikuttaa