Vuoden 2022 alku Vesikirpuissa

Vuoden 2022 alku Vesikirpuissa

Hyvää alkanutta vuotta Vesikirpuista! 🙂

Tammikuu alkoi rauhallisissa merkeissä, vielä joidenkin lasten ollessa lomalla. Paikalla olleiden lasten kanssa olemme maalanneet mm. uuden vuoden raketteja ja kävelty lähipuistoon leikkimään. Maisemanvaihdos teki niin lapsille, kuin aikuisillekin hyvää. Uudet liukumäet ja rauhallinen kävely aurinkoisessa säässä piristää kummasti mieltä, nostattaa ruokahalua ja samalla saamme kaikki pientä liikuntaa.

Olemme myös suunnitelleet alkaneen vuoden teemoja ja huomattu, että Vesikirppujen lapset ovat kovasti kiinnostuneita niin autoista, kirjoista, laskemisesta kuin palloistakin. Saa siis nähdä, mitä kaikkea yhdessä keksimme!

Tällä hetkellä askartelemme lumiukkoja. Lumiukko syntyy siten, että siniselle kartongille lapsi painaa valkoiseen maaliin kastetun jalkapohjansa. 🙂 Lopuksi liimataan silmät, hattu sekä nenä. Lumiukoista tulee aika veikeän näköisiä! 🙂

Aamupiirissä laulamme Fröbelin palikoiden ” Lumiukkomarssi ” sekä muita talviaiheisia lauluja.

Omalla pihallamme olemme kaivaneet pulkat esiin ja isolla pihalla laskettu liukureilla! Hauskaa puuhaa molemmat!

Olemme myös saaneet uusia leluja, kuten punaiset kärryt. Kärryissä on kuljetettu mm. vauvaa ja pikkuautoja.

Comments are closed.