Joulukuu Vesikirpuissa

Joulukuu Vesikirpuissa

Joulukuu alkoi luonnollisesti Vesikirpuissa joulukalenterin ensimmäisen luukun avaamisella. Teimme aamupiirihuoneen seinälle kahdestakymmenestäneljästä kirjekuoresta kalenterin, mistä jokaisesta paljastuu vuorollaan jokin hauska yllätys. Tähän mennessä kirjekuorista on paljastunut mm. lumihiutaleita, pipareita, tähtiä, suomen lippu, tonttu ja kynttilöitä. Jokaisen kirjekuoresta löydetyn yllätyksen olemme liimanneet joulumaisemaikkunaan. Kun jokainen kirjekuori on avattu, on hauska nähdä minkälainen maisema ikkunaan muodostuukaan.

Joulukuussa olemme olleet myös ahkeria askartelijoita, kun olemme tehneet niin pipareita, joulukuusia ja ikkunaan lumisadetta sekä suomen lippuja.

Aamupiirissä olemme kuunnelleet tarinaa Kolmesta pienestä karhusta.

Toivotamme Vesikirpuista oikein Hyvää Joulua! Kuullaan taas ensi vuonna!

 

 

 

Comments are closed.