Viikko 42

Viikko 42

Vesikirpuissa on harjoiteltu tällä viikolla pukeutumista ” Maikki – Nuken ” avulla. Aamupiirissä olemme kuunnelleet Kielinupun ” Puetaan ” – laulua ja laulun aikana Maikki on saanut vaatteet päälleen. Laulu on auttanut lapsia nimeämään mm. sukat, paidat, housut, takit, pipot ja kengät.

Olemme myös tutkineet kasvoja ja lapset ovat saaneet liimata tyhjille kasvoille hiukset, silmät, nenän ja suun. Kasvoista tuli aika hauskoja! Samalla olemme laulaneet Kielinupun ” Missä on sun silmät?  ”

Jumpassa on kerätty sukkia ja lapasia oikeisiin ämpäreihin. Erilaiset keräysaiheiset jumpat/leikit ovat osoittautuneet tämän syksyn suosikeiksi! Lapset osallistuvat todella innokkaasti, mikä on ihanaa!

Saksilla leikkaaminen on tarkkaa puuhaa!

Ulkoleikeissä olemme välillä saaneet nauttia auringosta ja vesisateesta. Hiekkalaatikolla on vietetty teekutsuja dinosauruksen kanssa ja opeteltu ajamaan potkupyörällä sekä kolmipyöräsellä. Vielä molemmat vaativat hieman harjoitusta, mutta varmasti ensi keväänä Vesikirppujen pihalla vauhtia riittää! 🙂

 

Comments are closed.