Kategoriat
Yleinen

Naalien viikkokirje 17.3.2022

Hei kaikki Naalien perheet!

Tällä viikolla olemme leikkineet, jumpanneet, discoilleet, opetelleet suomea ja lukeneet kirjoja. Aurinko on paistanut ja lämmittänyt meitä ulkoilussa. Nyt voi alkaa jo keventämään vaatetusta lapsille. Esimerkiksi talviset kypärämyssyt tai paksu pipo ja huivi voivat jo jäädä kotiin. Pidetään silti yhä kevätpipoja ja keväthanskoja mukana päiväkodissa. Muistattehan myös varavaatteet!

Maanantaina osalla lapsista oli sama jumppa kuin toisilla lapsilla viime viikolla. Eli harjoiteltiin jumpparadalla ryömimistä ja kiipeämistä kuvallisten ohjeiden mukaan. Arvottiin jumppa-arpakuutiolla erilaisia tehtäviä. Muilla lapsilla oli leikkiä.

 

Tiistaina vietimme pyjamabileitä. Meillä oli discoa ja katselimme vauvakuvia. Kokeilimme myös pituusjärjestykseen menemistä. Pohdimme, onko vanha henkilö aina pitkä ja nuori lyhyt, vai voisiko olla myös toisin päin.

 

Keskiviikkona luimme kirjoja. Osa lapsista luki esimerkiksi aisteista ja metsäneläinten vuodenajoista. Osa luki Pipsa Possun tarinoita. Kaikilla oli myös vähän leikkiä.

Torstaina meillä oli kielikerhoa ja leikkiä. Imbi piti kielikerhoa osalle 5-vuotiaista ja Gülistan 4-vuotiaille. Muilla lapsilla oli leikkiä. Vietimme myös synttäreitä.

Perjantaina meillä on pitkäkestoista leikkiä.

Ensi viikolla meillä maanantaina jumppaa, tiistaina askartelua, keskiviikkona retki, torstaina kielikerhoa ja perjantaina leikkiä.

HUOM: Nyt vanhemmat tulevat taas aamuisin ja joskus iltapäivisinkin eteiseen sisälle auttamaan lasta riisumaan tai pukemaan. Tämä on jälleen vanhempien tehtävä ja velvollisuus. Varatkaa siis aamuihin lisää aikaa ja muistakaa myös maski. Kiitos 🙂

Mukavaa loppuviikkoa!

t. Anne, Gülistan, Aurora ja Pauliina