Kategoriat
Yleinen

Naalien viikkokirje 29.4.2022

Hei kaikki Naalien perheet!

Tällä viikolla olemme askarrelleet, leikkineet, laulaneet, ulkoilleet ja juhlineet sekä vappua että yhden lapsen synttäreitä.

Maanantaina osalla lapsista oli jumppaa, jossa opeteltiin pyörittämään vanteita sekä heittämään palloja vanteiden läpi. Opettelimme myös heittämistä hernepussien avulla. Muilla lapsilla oli leikkiä.

Tiistaina kaikilla lapsilla oli musiikkia, jossa opeteltiin keväisiä lauluja. Opeteltiin myös soittamaan kehosoittimia hiljaa, kovaa, hitaasti ja nopeasti. Viskarit opettelivat piirtämään ihmisen.

Keskiviikkona askarreltiin vappuhuiskuja ja myös leikittiin odotellessa omaa askarteluvuoroa.

Torstaina jatkoimme askartelua, jotta kaikki saivat oman vappuhuiskunsa valmiiksi perjantain vappujuhlia varten. Kahdella 5-vuotiaalla oli Imbin kielikerhoa, jossa kätyiin läpi vappusanastoa muistipelin avulla. Lisäksi Imbin kielikerhossa katsottiin kirjasta, kuinka eri perheissä juhlitaan vappua tai Id-juhlaa. Torstaina juhlimme myös erään lapsen synttäreitä!

Perjantaina meillä oli ensin omat vappujuhlat sisällä, jossa tanssimme discoa ja leikimme vappupalloilla ja serpentiinillä. Ulkoilun aikana oli päiväkodin yhteinen vappujuhla, jossa esiintyi pelle ja Peppi Pitkätossu. Söimme munkkeja ja joimme simaa, sekä tanssimme ja ihailimme saippuakuplia. Lapsille tehtiin myös kasvomaalauksia.

 

Ensi viikolla meillä on maanantaina liikuntaa, tiistaina askartelua, keskiviikkona retki, torstaina kielikerhoa ja perjantaina pitkäkestoista leikkiä sekä leikkiparin arvonta.

HUOM: Ensi viikolle on annettu uusi lakkovaroitus, joka koskee myös Orminkujan päiväkotia. Lakon ajankohta on 3.-9.5., mutta emme vielä tiedä, toteutuuko lakko, peruutuunko se tai siirtyykö se. Saatte lähiaikoina lisätietoa asiasta.

Naaleissa on tulossa muutoksia myös työntekijöihin. Olen lopettamassa Naalien opettajana jo melko pian, viimeinen päiväni on 11.5.2022. Tämän jälkeen ryhmässä on toukokuun loppuun asti sijainen tai päiväkodin varahenkilö. Kiitokset kaikille perheille yhteistyöstä parin viime vuoden ajan. On ollut ilo saada tutustua ihaniin lapsiinne. Muistelen heitä varmasti vielä pitkän aikaa. Kiitos myös kaikille teille vanhemmille!

Mukavaa viikonloppua!

t. Anne, Gülistan, Pauliina ja Zena