Kategoriat
Yleinen

Naalien viikkokirje 10.3.2022

Hei kaikki Naalien perheet!

Tällä viikolla olemme taas leikkineet, askarrelleet, jumpanneet ja juhlineet synttäreitäkin. Ruokailujen aikana olemme opetelleet ruokailuun liittyvää sanastoa.

Maanantaina osalla lapsista oli jumppaa. Harjoittelimme jumpparadalla ryömimistä ja kiipeämistä kuvallisten ohjeiden mukaan. Arvoimme jumppa-arpakuutiolla, mitä seuraavaksi tehtäisiin.

Tiistaina vietimme naistenpäivää askartelemalla kaikille lapsille kotiin vietäväksi kukkaset perheen naisille.

Keskiviikkona leikimme isossa leikkihuoneessa koko ryhmän kanssa yhdessä.

Torstaina meillä oli kielikerhoa ja leikkiä. Osa 5-vuotiaista oli Imbin kielikerhossa, jossa opeteltiin verbejä. 4-vuotiaat opettelivat Gülistanin kanssa pukemiseen ja säähän liittyvää sanastoa. Laulettiin Kielinupun laulua puetaan, ja puettiin nallekarhua sen mukaan. Opeteltiin myös piileskelevien eläinten avulla kertomaan, onko kana, koira tai kissa edessä, takana, vieressä, välissä, päällä tai alla. Muilla lapsilla oli leikkiä. Vietimme torstaina aamupalalla myös yhden lapsen synttäreitä.

Perjantaina meillä on pitkäkestoista leikkiä.

Ensi viikolla meillä on maanantaina jumppaa. Tällä kertaa vuorossa on ryhmä 2, jolloin muilla on leikkiä. Tiistaina meillä on pyjamabileet! Silloin kaikki lapset ja aikuiset voivat olla päiväkodissa yövaatteissa. Aiomme hieman discoilla, katsella kaikkien lapsuus- tai vauvakuvia, ja juhlia Auroran viimeistä työviikkoa ryhmässämme. Keskiviikkona luemme kirjoja. Torstaina on kielikerhoa ja perjantaina pitkäkestoista leikkiä.

HUOM: Ottakaa lapsille tiistaina 15.3. mukaan PYJAMA tai YÖPUKU ja hänen vauvakuvansa. Vauvakuvan voi myös lähettää Naalien puhelimeen viestillä. Katsomme kuvia yhdessä tiistaina.

Ryhmän henkilöstöasioista tosiaan sellaisia uutisia, että Auroran viimeinen työpäivä on torstaina 17.3. Saamme pian uuden hoitajan ryhmäämme, ja hänen nimensä on Pauliina. Kiitämme Auroraa ja olemme onnellisia, että hän on ollut kanssamme viimeiset 2,5 vuotta!

Mukavaa loppuviikkoa ja tapaamisiin taas ensi viikolla.

t. Anne, Gülistan ja Aurora