Majavien viikko 44 (1.11.-5.11.2021)

Hei!

Majavilla on alkanut marraskuu innolla.

Maanantaina  Pupu-ryhmän kanssa jumppasimme salissa ulkoilun jälkeen mm. pelasimme palloa ja leikimme piirileikkiä. Toiset pienryhmät pelasivat pelejä ja askartelivat.

Tiistaina  Imbin kerhossa kerrattiin lasten kehonosia, pelattiin muistipeliä ja lapset saivat näyttää, missä  tietty kehonosa sijaitsee. Lopuksi laskettiin kuinka monta korttiparia jokainen sai pelistä. Vihkossa on myös väritystehtävä, mikä on joillekin jo tuttu viime vuodesta.

Pupu-ryhmä siinä päivänä lauloi ja leikki. Nalle -kerhossa käsittelimme viimeistä kertaa vaatteita: lauloimme Puetaan-laulua, katsoimme mitkä vaatteet kenellä on päällä ja minkäväriset ne ovat sekä luimme kirjoja.

Keskiviikkona oli majavien metsäretki. Siihen osallistuivat puput ja tiikerit. lapset olivat innoissaan metsäretkestä. Me rakensimme majaa lasten kanssa. Jotkut olivat niin innokkaita, että alkoi jopa miettiä majan sisustusta.  Silloin myös etsimme materiaaleja askartelutehtävään-pienlehtiä ja punosia, joista puput askartelivat puunosia.

Dinot tällä kertaa ulkoilivat päiväkodin pihalla ja ulkoilun jälkeen aloitivat numeroiden tutkimista.

Torstaina Pupu- ja Dino-ryhmissä jatkettiin edellisen päivän askarteluja. Tiikereillä oli laululuhetki. Hei lauloivat ja leikki laulujen  kanssa sekä kokeili munasotinta rytmissä musiikin kanssa.

Perjantaina Aamu-ulkoilun jälkeen vietimme  Majava-lapsen syntymäpäivää ja lauloimme yhdessä muutaman laulun. Loppu aika vietimme leikkien.

terveisin

Majavat