Majavien viikko 43 (25.10-29.10.2021)

 

Heipä hei majavista!

Maanantaina ollaan jumpattu salissa tanssilaulujen tahdissa  (Fröbelin palikat bändin Sutsisatsa, jumppalaulu jne.)

Tiistaina meillä oli nukketeatteri ”Kultakutri ja kolme karhua”, jossa pieni tyttö lähtee metsään ja löytää sieltä karhuperheen mökin. Teatteriesityksen aikana lapset kuuntelivat ja seurasivat innoissaan ja sen jälkeen he olivat kiinnostuneita leikkimään karhunukeilla ja kotitavaroiden kanssa.

Keskiviikkona  majavat vierailivat metsäretkellä. Pääsimme laivakiven kyytiin ja lauloimme Fröbelin Palikat bändin Pumppulaulua. Sen lisäksi  juoksimme parin kanssa kilpaa. Metsäretken jälkeen Pupu-ryhmällä oli lyhyt laulu- ja leikkihetki, Dinot pelasivat palapelejä ja Tiikerit maalasivat karhu-maalauksia.

Torstaina Tiikeri- ja Pupu-ryhmillä oli askartelupäivä, jolloin askartelimme kurpitsoja. Näillä koristelimme Majavien ruokahuonetta Halloween juhlaa varten. Dinot lauloivat ja osa lapsista ehtivät askarrella myös omat kurpitsat.

Perjantaina aamu-ulkoilun jälkeen vaihdoimme naamiaisasuihin ja pääsimme pitämään hauskaa: tanssimme, rohkeat tunnustelivat pussista piilossa olevia esineitä ja yrittivät arvata mikä siellä oli, sekä herkuttelimme popcorneja ja joimme mehua.

Kuulumisiin!

T. Majavan henkilökunta