Opitaan liiketunnistuksen avulla (Arkeologinkadun phy)

Kinect-peli testattu –> TOIMII!

Filed under: Eskarin toimintaa — Niina Ylönen at 2:18 pm on torstai, helmikuu 12, 2015

Voi ilo ja onni; Mollan Kinect-peli on saatu pienten vaikeuksien jälkeen asennettua ja se toimii, jippii!

Kinect-pelissä tarvitaan tietoa, taitoa ja omaa kehoa eli peliä pelataan omalla keholla. Tätä peliä ovat olleet mukana ideoimassa kaikki Molla-hankkeen opettajat, joten kyllä tässä oli aikusillakin suurta juhlan tuntua kun peliin päästiin käytännössä tutustumaan. Kuvassa testataan muotopeliä, mutta enemmän meillä on hypitty vuodenaikojen kanssa, eli etsitty eri vuodenaikoihin sopivia kuvia ja hypätty kuvat ”kiinni”.

Vuodenaikapelistä lasten mielipiteitä:

Tosi, tosi hauskaa, kivaa kun sai hyppiä!

Hauska peli, aika helppoa mulle.

Hyvä grafiikka.

Helppo.

Osasin hyvin, joskus meni hutiin.

Muotojen tunnistamista Kinect-pelissä. Testaajina tietysti eskarilaiset itse!

Muotojen tunnistamista Kinect-pelissä. Testaajina tietysti eskarilaiset itse!

Tällä viikolla on pelin testauksen lisäksi myös laulettu, leikitty ja askarreltu.

Tosi mukavaa on ollut huomata, että meidän eskarilaiset ovat kiinnostuneita tutkimaan löytämiään QR-koodeja. Niitä saa tuoda mukanaan eskariin ja tutkitaan sitten porukalla mitä tietoa minkäkin koodin takaa löytyy. Nämä koodit johdattavat monenlaiseen mielenkiintoiseen keskusteluun; tällä viikolla pohdittiin lastenjuhlien tarjoilua ja älypuhelinten ja tablettien sovelluksia.

Kotileikistä löytyi keksipaketti. Keksipaketista löytyi QR-koodi. QR-koodia lukemalla löytyi herkullisia vinkkejä lastenjuhliin.

Kotileikistä löytyi keksipaketti. Keksipaketista löytyi QR-koodi. QR-koodia lukemalla löytyi herkullisia vinkkejä lastenjuhliin.

Kiitos vielä kaikille keltaisten lappujen palauttajille, työstämme vielä oman linkkivinkkilistan, mutta se on vielä työn alla.

Ensi viikolla lomaillaan hiihtoloman merkeissä. Oikein mukavaa lomaa kaikille lomalaisille ja mukavia hoitopäiviä niille jotka menevät Arkeologinkadun päiväkotiin hiihtoloman ajaksi.

Hiihtoloman jälkeen jatkamme Kalevalaa ja tutustumme ainakin Iku-Tursoon, hui!