Kirjallisuusviikko (Arkeologinkadun phy)

Kirjallisuusviikon satoa

Filed under: Eskarin toimintaa — Niina Ylönen at 9:44 am on keskiviikko, lokakuu 14, 2015

Tällä viikolla alpset saivat tuoda oman kirjan eskariin. Kirjoja on pienryhmissä luettu ja työstetty erilaisia kirjallisuusprojekteja. Tässä kuvia MIU -pienryhmän tekemisistä.

Äänestyksen tuloksena aloitimme MIU -ryhmän kanssa tekemään projektia tästä Sinikka ja Tiina Nopolan kirjasta "Gekko ja Puupponen".

Äänestyksen tuloksena aloitimme MIU -ryhmän kanssa tekemään projektia tästä Sinikka ja Tiina Nopolan kirjasta ”Gekko ja Puupponen”.

Ensi luettiin kirja ja keskusteltiin siitä mitä siinä tapahtui. Mikä oli hassua tai epätavallista, mikä oli kirjan juoni ja mitä siitä mieleen jäi.

Seuraavaksi piirrettiin kirjan tapahtumista. Dokumenttikameralla heijastettiin kirjan kansi näkyville koska Gekon ja Puupposen piirtäjät kaipasivat mallia nähtäville.

Jonkun piti tietysti kirjoittaa ryhmätyöhön myös kirjan nimi. Kirja on mallina kirjoittajalle.

Jonkun piti tietysti kirjoittaa ryhmätyöhön myös kirjan nimi. Kirja on mallina kirjoittajalle.

Kirjan tekstin olisi voinut kirjoittaa myös käsin, mutta tällä kertaa tärkeää oli valita sopiva fontti ja se, että tekstistä tuli tosi hieno!

Valmis työ!

Valmis työ!

Valmis työ! Olipas siinä aikamoinen homma, mutta lopputulos on ihan tarinan näköinen. Jokainen on saanut siihen tehdä oman osansa. Projektityö oli lasten mukaan hauskaa.