Toukokuuta kohti

Huhtikuussa Villiviikunat ovat saaneet nauttia ulkoilusta ja mielettömistä keleistä! Kevään myötä pihalta on löytynyt enemmän mielekästä puuhaa, kun kevyemmät varusteetkin tekevät liikkumisen mukavammaksi. Pihalla olemme erityisesti innostuneet keinumisesta ja hiekkakakkujen tehtailusta. Pihalla on viihdytty niin hyvin, että olemme painottaneet sitä toiminnassamme koko kuukauden. Ulkoilu innostaa liikkumaan, innostaa yhteisleikkeihin puhumattakaan raittiin ilman hyödyistä! Sisällä maatilaleikki on saanut väistyä junaleikin suosion tieltä. ”Kierrätämme” talossa leluja ryhmästä ryhmään, joten junaleikki oli meille uusi ja  on koonnut monen monta leikkijää yhteiseen tekemiseen.

Sisällä olemme jumpassa tutustuneet palloihin! Pallojumpat musiikin siivittämänä ovat olleet jokaisen Villiviikunan mieleen ja saaneet hikeä pintaan. Palloa on ollut monenlaista – pehmeää, isoa, jättimäisen suurta.. Parasta on ollut innostus ja yhteinen tekemisen meininki. Lisäksi olemme pomppinut trampoliinilla, tutustunut tasapainorataan sekä vanteisiin. Rohkeammat ovat myös harjoitelleet kiipeilyä muun jumppailun ohessa.

Kevät on saapunut kelien lisäksi ryhmäämme myös laulujen ja askartelujen muodossa! Pääsiäisen kunniaksi askartelimme kevätmaisemaamme tipuja ja istutimme pääsiäisruohoja ryhmän koristeeksi. Vappuna vietimme hassujen hattujen juhlaa, johon tietenkin askartelimme itse hatut. Juhlissa oli kaikenlaisia ihania puuharasteja, joita kiersimme.

Toukokuussa painotamme edelleen ulkoilua ja kaikenlaista keväistä tohinaa! Askartelurintamalla kohisee äitienpäivän tienoolla ja  ryhmässämme puuhataan salaisia askarteluja tärkeitä ihmisiä ilostuttaaman. Toukokuussa alamme myös pitämään säännöllisesti yhteisiä lauluhetkiä Kultakirsikoiden & Runotaimien kanssa.