Toukokuun touhuja

Toukokuu alkoi äitienpäiväsalaisuuksien tekemisellä. Istutimme maalattuihin purkkeihin mm. salaattia, tilliä, paprikaa, ruohosipulia ja sipulia. Maalasimme kukkaruukun sekä siihen kukan varren omasta kädestä ja sormenpäitä painamalla syntyi terälehdet.

Vietimme myös vappujuhlia. Juhliin saapui mm. prinsessoja, ampiainen, pelle, Minni Hiiri sekä kolme Spider-Mania! Tanssimme discossa, maalasimme kasvomaalauksia ja nautimme munkit ja simat nätissä ulkoilmassa.

Liikuntahetket olemme viettäneet ulkona hyödyntäen lähikenttää, pientä koivikkoa sekä iso nurmialuetta. Tuttujen leikkien lisäksi olemme opetelleet myös uusia leikkejä, kuten pikipata ja puuhippa. Suosikki taitaa silti edelleen olla banaanihippa. 🙂

Liikuntahetken päätteeksi kävimme ihailemassa lähimaaston kukoistavaa kukkapenkkiä

Vietimme myös unelmien likuntapäivää. Lähimetsässä rasteina oli Suomen metsän eläinten bongausta, hämähäkin verkko,  tasapainoiluköysi, pupuhyppelyrata, pidä puolesi puhtaana -peli sekä lepakkoleikki.

Kävimme myös metsäretkellä Rieskalähteen koulun metsässä. Kiipeilimme kivillä ja rakensimme majoja. Lopuksi kiersimme polun, jonka varrella oli kuvia ja tietoiskut Suomen linnuista.

Toukokuun loppupuolella vietimme ryhmämme kevätriehaa nurmikentällä laulaen, tanssien ja jätskiä nauttien. Otimme omat hevoset sekä kruunut mukaan ja leikimme prinsessa-, lohikäärme-, sekä hevosleikkejä.

Prinsessa Ruusu linnassa-laululeikki. Kuvissa prinsessa, paha noita sekä pelastava prinssi.

Kiitos kuluneesta kaudesta!

Mukavaa kesää kaikille toivottaa Runotaimien väki <3