Maaliskuu kuvina

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maaliskuussa aloimme tutustumaan kelloon. Lapsille selventyi mikä on tuntiviisari ja miten se eroaa minuuttiviisarista. Eskarit ja osa viskareistakin askarteli omat kellot. Kelloista tuli hienot ja persoonalliset.

 

 

 

 

 

 

Askartelimme kevätmaailmaa kananmunakennoihin sekä hapankorppurasiaan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kielipedaa olemme ottaneet melkein päivittäin. Siinä olemme miettineet äänteitä sekä riimipareja. Tämän lisäksi eskarit ovat miettineet sanoja ja harjoitelleet uusia kirjaimia (o/ö, k/h, y/d, f/b).

 

 

 

 

 

 

 

 

Olemme käyneet Alfassa, tiedekoulussa, Kuralan kylämäessä, liukurimäessä ja metsäretkellä. Vietimme hieman ennakkoon kansainvälistä vohvelipäivää tekemällä makoisia vohveleita välipalaksi yksi perjantai. Siitä tuli niin hurmaava tuoksu.