Lasten Olympialaiset

Ilmassa oli paitsi syksyn kirpeää raikkautta myös suuren urheilujuhlan tuntua kun koko päivähoitoyksikkömme kaikki ryhmät kokoontuivat Lasten Olympialaisiin Luolavuoren kentälle 19.10. Suurella kentällä oli runsaasti tilaa suorittaa kaikki 10 leikkimielistä olympialajia.

img_2364 Vekkuliryhmän lapset osoittautuivat varsinaisiksi moniottelijoiksi, jotka juosten siirtyivät suorituspisteeltä toiselle. Lajeina oli niin pussijuoksua, pallonheittoa, pikajuoksua, kiipeilyrataa, köydenvetoa, limboa, pallojen tasapainottelua leikkivarjolla kuin sanomalehden sivun läpi hyppäämistäkin.

Voi sitä riemua kun jokainen uskalsi ja onnistui. Yhdessä tekemisen ilo jäi päällimmäiseksi mieleen. Yhteishenkeä kohotettiin tasaisin väliajoin meidän ryhmän omalla kannustushuudolla: ”Vekkulit, Vekkulit, maailman parhaat Vekkulit, Jee!” Lopuksi jokainen pieni huippu-urheilija palkittiin paitsi punaisilla poskilla ja iloisella mielellä, myös kaulaan ripustetulla kultamitalilla. Paluumatka päiväkodille keskeytyi vähän väliä, kun ikiomaa kultamitalia piti pysähtyä vähän ihailemaan.