…pitkästä aikaa!

Päiväkodilla ollaan viime syksystä asti seikkailtu taas ympäri maailmaa!  Mukana matkassa on ollut tällä kertaa Aistiseikkailu-materiaali, kohteena lasten kotimaat ja heidän mielenkiinnon mukaan tehdyt matkat maailmalla ja mielikuvitusmaissakin on käyty, tietenkin!

Syksyllä reissattiin lähellä, omassa lähimetsässä, Kaatiksenmäellä, kentällä ja meidän Ilpoisissa. Ilpoisista lähdettiin mielikuvitusmatkalle Turun keskustaan ihailemaan oman kaupungin maamerkkejä ja nähtävyyksiä. Joulun lähestyessä moni ryhmä matkusti pohjoiseen, Joulupukin luo, lunta ja poroja katsomaan.

Lentokenttä-, laiva- ja junakuulutuksia on kuultu usein, Ranskaan, Tanskaan, Venäjälle, Ruotsiin, Viroon, Amerikkaan ja moniin, moniin muihin kaukaisiin maihin… On tutustu kulttuureihin, tehty kädentöitä, liikuttu, luettu kirjoja, tanssittu, tutkittu karttoja ja rakennettu leikkejä ja maailmoja. Hauskaa ja mielenkiintoista!

Eskarit on maailmanmatkojen lisäksi  ehtineet ihan avaruuteen astikin…

Kevät tuo mukanaan vielä monia uusia reissuja ja kivoja juttuja!

Kuvia ja tarinoita meidän puuhista voit tulla seuraamaan Facebookiin ja Instagramiin. Molemmista meidän löytää  nimellä Ilpoisten päiväkoti.