🐻Nalleviikko🐼

Muksulassa on vietetty nalleviikkoa. Omat rakkaat nallet ovat päässeet päiväkodin puuhiin mukaan ja ollaan luettu yhdessä nallekirjoja.

  • Uloskin nallet pääsivät isoon telttaan liikkumaan ja laulamaan.
Nallesairaalassa

Tänään Tempputassut kutsuivat Vekarat Nallesairaalaan. Nallet saivat hyvää hoitoa ja paljon halauksia!

Teematapahtuma; Ystävyyden maja❤

Saimme esikoululaisilta kutsun, meidät kutsuttiin pururadalle Ystävyyden maja-teematapahtumaan jonka eskarilaiset järjestivät. Kivaa!

Pururadalla oli erilaisia tehtäviä ja liikuntarasteja. Näimme näytelmän ja yhdessä saimme rakentaa  kivipeikoille oman pesän talven varalle. Lopuksi pääsimme eskarin pihaan laulamaan ja tanssimaan.

Kiitos Reput! Meillä oli hauskaa!

Tanssikummin vierailu

Viime viikolla saimme päiväkoteja kiertävän tanssikummi-Riikan meidän päiväkotiin. Kaikki ryhmät pääsivät tanssimaan meritähtinä, kaloina ja merihevosina veden pinnan alla ja huojumaan aallokoissa meriruohoina. Meillä oli kivaa! Kiitos Riikka!

Aloitimme tanssihetken ympyrässä meriruohoina huojuen.
Tanssin taikaa!

 

Lopuksi rentouduttiin kädet solmussa.

Leikkivarjot liehumaan…

20.9. Koko Turku liikkumaan-päivänä lähdettiin kaikki yhdessä liikkumaan koulun kentälle… Mukaan saatiin vielä koulun ykköset, se oli kivaa! Ihan päiväkodilla kihistiin jännityksestä; ”Nähdäänkö mun sisko?” ”Onko siellä meidän vanhoja esitteitä, onko?” ….ja olihan siellä!💙

Leikkivarjot liehuivat eri pisteillä ja Robinin Tää on parasta just nyt raikui. Muistettiin vielä hyvin sihen tehty koreografiakin!

 

Puutarhahommia

Kevät on kasvun aikaa… Onneksi meiltä löytyy ihminen jonka peukalo on tosi vihreä!      Kevään aikana ollaan sisätiloissa lasten kanssa kasvatettu omenapuutaimia, paprikaa, 🌻, retiisejä ja herneen versoja. 🍅taimet pääsivät jo kesähoitoon yhden kodin parvekkeelle!

Päiväkodin pihaan on istutettu viinimarja- ja karviaspensaita,  🍓 ja ruohosipulia.

Tässäpä niitä puutarhahommia tehdään…

☀️Kevätjuhla rannalla☀️

Iltapäivällä sää näytti siltä ettei Kevätjuhla Uittamon rannalla ole mahdollinen, mutta mitä vielä… Ukkonen, sade ja salamat väistyivät ja ☀paistoi kun juhlaa aloiteltiin.

Tässä kuvatunnelmia juhlasta!

Niin mukava tunnelma, iloiset ilmeet, hauskaa tekemistä, yhdessäoloa! Kiitos kaikki lapset ja tärkeät kotijoukot!

 

Kevät, joko se on?☀️

Aurinko paistaa, ihanaa! Ensimmäisiä kertoja oli juoksulenkkarit laitettu tänään jalkoihin. ”Niillä pääsee  lujaa, todella lujaa! Lenkkareilla voi polkea pyörääkin ihan helposti!” selitti asiantunteva NuoriHerra 4vee. Niinpä pyörät kaivettiin talviteloilta ja sählymailatkin haluttiin jo ulos! Kyllä nyt on jo pakko olla KEVÄT! ☀♥