Tervetuloa Kevätmarkkinoille la 18.5.!

Hepokullan koulun kevätmarkkinat järjestetään lauantaina 18.5. Olette tervetulleita nauttimaan markkinoista klo 10–12.30. Oppilaiden koulupäivä on klo 9-13.

Kevätmarkkinoilla pääsette mm.

 • ihastelemaan oppilaiden esityksiä Talent-lavalla
 • ostamaan herkkuja vitosten buffetista
 • harjoittelemaan tanssiliikkeitä
 • etsimään löytötavaroita
 • osallistumaan seikkailu- ja keppariradalle
 • tekemään ostoksia kirpputorille
 • pyörittämään onnenpyörää

Tervetuloa lisäksi vanhempaintoimikunnan järjestämään buffettiin, jossa myynnissä mm. makkaraa.

Myyntikojut ovat kaikille. Myynnin vuoksi oppilaat voivat ottaa mukaan korkeintaan 10 euroa (mieluiten kolikoina). Pisteiden maksut suoritetaan käteisellä.

Rajallisen parkkitilan vuoksi ja Liikkuva koulu -hankkeen hengessä toivomme, että saavutte paikalle kävellen, pyörällä tai joukkoliikennettä käyttäen.

Oppilaat pukeutuvat säänmukaiseen varustukseen. Markkinat siirretään sisälle vain jatkuvan sateen sattuessa. Pyrimme viimeiseen saakka olemaan ulkona!

Tervetuloa!

Hepokullan henkilökunta

Kuuntele Bremerin soittoniekat -satu

Hepokullan koulun kolmannet luokat harjoittelivat syyyslukukaudella 2018 elävän lukemisen taitoa. Tarinaksi valikoitui Bremenin soittoniekat monine eläinhahmoineen. Sadun oli meille työstänyt lukuvaarimme Eero, joka käänsi vuorosanat myös viroksi. Yhteistyökoulumme Viljandi Kesklinnakoolin oppilaat harjoittelivat myös elävää lukemista sadun myötä.

Voit kuunnella kuunnelman allaolevasta linkistä. Se on yhden ryhmän tuotos Bremenin soittoniekat sadusta. Mukavaa kuunteluhetkeä!

Kopioi linkki selaimeen:

https://edumailturku-my.sharepoint.com/:f:/g/personal/kriskivi_edu_turku_fi/EmX_SzXlB51EiDaUQ8D4eh0BICVYGgTHiyLulqPIdfFW8g?e=qT3p7s

 

Tärkeä tiedote pysäköinnistä ja lapsen kouluun saattamisesta

Hei kotiväki!

Koulun lähistöllä on etenkin näin alkusyksystä uusien ykkösten aloittaessa uraansa ja remontin ollessa kesken kovasti liikennettä. Kaikkien turvallisuuden ja kulun sujuvuuden vuoksi pyydämme teitä huomioimaan erityisesti muutamia seikkoja.

Koulun varsinainen piha-alue alkaa vasta pyörätelineiden jälkeen kohdasta, jossa yleensä päiväsaikaan on punavalkoinen kettinkiportti. Lasten tullessa aamuisin kouluun ohjeena on saapua pihalle asti kettingin ohi. Kevyenliikenteenväylä ja koulun edusta on pidettävä tyhjänä, jolloin portille jää paremmin tilaa ohikulkijoille ja kouluun pyörällä saapuville. Jos odottelette yhdessä lasten kanssa kellon soittoa, tulettehan siis pihalle asti punavalkoisen kettingin ohi!

Olemme tehneet yhteistyötä Turun kaupungin, oppilaskunnan ja vanhempaintoimikunnan kanssa saadaksemme pysäköintialueelle enemmän tilaa ja turvallisuutta. Suunnitelma parkkipaikan muutoksista etenee kaupungin päässä ja muutosten toteutumista odotellessa vaaditaan meidän kaikkien yhteistyötä, jotta homma toimii!

Jos tuotte lapsen kouluun autolla tai haette hänet koulusta tai iltapäiväkerhosta, huomioittehan pysäköintiohjeen: vanhempien käytössä on parkkipaikan Varkkavuorenkadun puoleinen pääty (mahtuu yleensä kääntymään peruuttamatta) sekä koko parkkialueen pitkä sivu kerrostalojen vierustalta laatoitetun jalkakäytävän varrella. Ettehän käytä ns. ”keskialuetta” ettekä missään tapauksessa edes pysähdy niin, että auto tukkii ajoreitin keskialueen ympäri! Pysäköimällä auton jalkakäytävän varteen lapset pääsevät autosta turvallisemmin suoraan jalkakäytävälle puikkelehtimatta parkkipaikalla autojen välistä. Lisäksi koulutakseillemme on varattava esteetön ajoreitti koulun portille. Pyrimme pitämään keskialueen henkilökunnan pysäköintialueena, sekään ei tosin aina ihan riitä.

Suurin ongelma on aiempina vuosina aiheutunut vanhempien autoletkasta, joka odottelee koulun päättymisen aikoihin jonossa keskialueen ympärillä. Lapsia puikkelehtii edestakaisin, taksit eivät pääse ajoissa jatkamaan matkaansa aikataulunsa mukaisesti ja parkista on vaikea päästä lähtemään. Samanlaista muodostelmaa on ollut aamuisin koulun portin liepeillä.

Tiedostamme, että tilanne on myös teille kodeille ongelmallinen kun tilaa on vähän, mutta toivomme teidän näkevän tässä asiassa hieman vaivaa yhteisen hyvän ja koko koulun väen turvallisuuden takia. Tilanteeseen on tulossa helpotusta tuonnempana. Kiitos yhteistyöstä!

Hepokullan koulun väen puolesta

Jenni Kivinen, turvallisuusvastaava

Tervetuloa kevätmarkkinoille la 19.5.

Hepokullan koulun kevätmarkkinat järjestetään lauantaina 19.5. Olette tervetulleita nauttimaan markkinoista klo 10–12.30. Oppilaiden koulupäivä on klo 9-13.

Kevätmarkkinoilla pääsette mm.

 • ihastelemaan oppilaiden esityksiä Talent-lavalla
 • ostamaan herkkuja Herkkulasta
 • etsimään löytötavaroita
 • tekemään ostoksia kirpputorille
 • temppuilemaan liikuntaradalle

Tervetuloa lisäksi vanhempaintoimikunnan järjestämään buffettiin, jossa myydään mm. makkaraa, kahvia, mehua ja pullaa. Erityisruokavaliot on huomioitu!

Myyntikojut ovat kaikille. Myynnin vuoksi oppilaat voivat ottaa mukaan korkeintaan 10 euroa (mieluiten kolikoina). Pisteiden maksut suoritetaan käteisellä.

Rajallisen parkkitilan vuoksi ja Liikkuva koulu-hankkeen hengessä toivomme, että saavutte paikalle kävellen, pyörällä tai joukkoliikennettä käyttäen.

Oppilaat pukeutuvat säänmukaiseen varustukseen. Markkinat siirretään sisälle vain jatkuvan sateen sattuessa. Pyrimme viimeiseen saakka olemaan ulkona!

Talent-lavan arvioidut esiintymisajat:

3.lk               10.10-10.20

4. lk              10.25-10.45

5.lk               10.55-11

2.lk               11.10-11.40

1.lk               11.50-12.20

tanssikerho 12.25

Tervetuloa!

Hepokullan henkilökunta