Vanhempainyhdistys

Haarlan koulun vanhempainyhdistys ry on toiminut Haarlan koulussa jo vuodesta 2007 saakka. Olemme vireä ja toimelias vanhempainyhdistys ja pyrimme tekemään aktiivisesti yhteistyötä koulun henkilökunnan kanssa sekä toimimaan linkkinä kodin ja koulun välillä. Olemme sitoutumaton yhdistys ja kuulumme Suomen Vanhempainliitto ry:een. Hallitukseen kuuluu puheenjohtajan lisäksi sihteeri ja rahastonhoitaja sekä enintään 10 jäsentä. Kokoonnumme muutaman kerran lukukaudessa käsittelemään mm. hankintoja ja tapahtumia sekä kuulemaan koulun terveisiä. Aina syys-lokakuussa on vuosikokous, joka on avoin kaikille koulun oppilaiden vanhemmille ja ko. kokouksessa valitaan hallitus seuraavaksi lukuvuodeksi. Vuosikokouksesta tiedotetaan Wilman kautta.

Järjestämme vuoden mittaan oppilaille erilaisia tapahtumia ja teemme koulun toivomia hankintoja. Varoja toimintaamme keräämme jäsenmaksuilla, myyntikampanjoilla, myyjäisillä ja discoilla. Saadut varat käytetään oppilaidemme hyväksi esim. stipendeihin, bussikortteihin, erilaisiin koulun toivomiin hankintoihin ja oppilaille järjestettäviin luentoihin ja esityksiin.

Jos haluat olla aktiivisesti mukana järjestämässä koululaisille mukavia juttua ja olla vaikuttamassa asioihin, tule mukaan toimintaan. Myös erilaisissa tapahtumissa tarvitaan vapaaehtoisia aikuisia.

Meidät löydät myös facebookista.

 

Lisätietoa:

Maria Nylund, puheenjohtaja

www.hakova.fi