Vuoden 2014 BETT-tapahtuman yhteydessä aloimme kerätä Turun opetushenkilöstön kokemuksia ja havaintoja tapahtumasta yhteiseen blogiin. Sittemmin raportointi on jatkunut paitsi usean seuraavan BETT-tapahtuman tiimoilta, myös monta muuta kotimaista tai kansainvälistä opetusteknologiatapahtumaa koskien.

Tarkoituksena on ollut jakaa kertyneitä oppeja ja havaintoja mahdollsimman monelle muulle. Käytäntö on koettu hyväksi ja sitä haluamme jatkaa. Blogia ovat lukeneet oman organisaatiomme työntekijöiden ohella monet muutkin opetusalan ammattilaiset eri puolilta maata.

Vanha blogi alkoi oireilla vanhuuttaan, joten perustimme nyt uuden jatkamaan perinnettä. Vanhan blogin kirjoitukset ovat edelleen luettavissasi, mutta kaikki uudet raportit tulevat tähän uuteen blogiin.

Tämä on jatkossakin Turun kasvatuksen ja opetuksen yhteisblogi. Jos haluat raportoida vierailustasi opetusteknologiaa sisältävässä seminaarissa, konferenssissa, messuilla tms. – pyydä kirjoitusoikeudet TOP-keskuksesta!

 

Tervetuloa uuteen reissublogiin!
Turku