5.11.–6.11. viikonloppu perheissä

5.11.–6.11. viikonloppu perheissä

Oppilas 1:

Lauantaiaamulla kävin katsomassa parini serkun jalkapallopelin. He voittivat 4-1. Sen jälkeen menimme muutamaksi minuutiksi hänen isoäidin luokse. Iltapäivällä menimme Toledoon Oivan, Theon ja heidän perheittensä kanssa. Illalla söimme pizzaa (heillä on pizzalauantai). Sunnuntaina kiersimme ympäri Alcaláa ja törmäsimme Lilliin ja Elisaan. Siitä jatkoimme matkaa yhdessä ilman vanhempia. Kotiin päästyä pelasimme Unoa ja jotain peliä espanjalaisilla korteilla. 

Oppilas 2:

Lauantaina menimme Espanjan pääkaupunkiin Madridiin shoppailemaan parini ja hänen kavereiden kanssa. Myös Vilja ja hänen parinsa olivat mukana. Alcalá de Henares oli noin 40 kilometrin päässä Madridista. Koko lauantaipäivä meni shoppaillessa.  

Sunnuntaina kävimme markkinoilla, jossa oli paljon kaikkea. Kävimme myös kahvilla ja siellä maistelin perinteisiä leivoksia. Kävimme vielä parini isovanhempien luona. Illalla olimme molemmat niin väsyneitä, että söimme vain ja menimmekin jo sen jälkeen nukkumaan, sillä kävelyä oli kertynyt paljon. 

Comments are closed.