”Mä rakastan mun isiä”

Perjantaina 6.11. kutsuimme isät päiväkotiin. Tarkoituksena oli viettää aikaa ja olla yhdessä oman lapsen kanssa askartelun ja piirtelyn merkeissä. Ja koska päiväkodissamme koko vuoden teema on Kulkuneuvot ja liikenne, niin aiheena oli taiteilla jotain siihen sopivaa. Kotiin lähdettiin täysin itsesuunniteltu ja toteutettu auto/pyörä/vene/monsteriauto/Muumien maalla, merellä ja ilmassa kulkeva alus/roska-auto/lentokone tai raketti kainalossa.

''Täs oon niinku mää ja mun isi niinku. Mun on kruunu hiuksissa.'' -Tyttö 5 v.
”Täs oon niinku mää ja mun isi niinku. Mul on kruunu hiuksissa ja mun isillä on huppari, koska se tykkää niistä.” -Tyttö 5 v.

Täällä päiväkodissa askartelut ja piirrokset toteutettiin täysin kierrätysmateriaaleista, mm. wc-paperihylsyistä, kananmunakennoista, sanomalehdestä, jäätelötikuista, foliosta jne, joten myös kotona voitte toteuttaa sisäistä taiteilijaanne yhdessä lapsen kanssa!