Retkikurssi 2018-2019 ensimmäinen yöretki

Hevonpään laavu Paimiossa

Retkikurssin 2018-2019 ensimmäinen yöretki suuntautui uusiin maisemiin Paimioon Hevonpään laavulle. Tiistaina koulun jälkeen pakkasimme leirivarusteet ja lähdimme bussilla kohti Paimiota. Ystävällinen bussikuski vei meidät pysäkin verran Föli-alueen ulkopuolelle!

Parkkipaikalla meitä odotti Tomas Törn varusteiden kanssa ja sieltä lähdimme rinkat selässä kävelemään kohti laavua. Metsästä löytyi valtavasti herkkutatteja! Laavulle saavuttuamme etsittiin teltoille hyvät paikat ja leiriydyttiin. Pieninä snackseina maistelimme Muhiksen falafeleja sekä herkullista Amba-kastiketta.

Polttopuiden teko aloitettiin ennen pimeän tuloa.

Seuraavaksi lähdettiin etsimään viikinkihautaa. Hauta sijaitsi korkean kallion päällä.

Kallion laelta oli mahtavat näkymät lounaaseen.

Kalliokiipeilyn jälkeen palattiin laavulle ja maisteltiin nachoja USKOMATTOMAN tulisen kastikkeen kera. Sen jälkeen herkuttelimme TexMex-buffan nuotion ääressä. Yöllä jotkut telttaryhmät uskaltautuivat yöllisiin seikkailuihin.

Aamulla laitettiin varusteet kuntoon ja lähdettiin takaisin bussipysäkille. Koska varusteet pakattiin reippaasti, jäi aikaa chillailulle.

Kiitos Hevonpään laavulle ja sen ylläpitäjälle Reino Hutaselle!