Retkikurssin päätösretki Kullaanvuorelle

Kevään viimeinen retki suuntautui Ruskolle Kullaanvuorelle. Ensin matkustimme bussillä näppärästi koulun vierestä kauppakeskus Myllyyn ja sieltä kävelimme Raision ABC:n vieritse retkeilyreitistöä pitkin laavulle. Aluksi käveltiin ilman rinkkoja ja matkalta ne napattiin selkään.

Perillä laitettiin ryhmittäin telttamajoitukset kuntoon ja vietettiin iltaa mm. lähimaastossa liikkuen ja ruokaa laittaen. Telttayön jälkeen seuraavana päivänä matkasimme saman reitin takaisin koululle. Kävelymatkaa kertyi edestakaisin n. 11 km. Aurinko paistoi koko reissun täydeltä terältä. Oivallinen kurssinpäätös! Alla muutama maistiainen reissusta…

Tässä näemme Raision padon.

Vaelsimme Raisiossa ja ylitimme puron. Päivä oli aurinkoinen ja lämmin.

Yövyimme Kullaanvuoren laavulla. Se on mahtava leiripaikka! Lähistöltä löytyi myös näköalatorni.

Tästä emme saaneet polttopuita…

Illalla valmistimme yhteisen Tex-Mex -buffan!

Arrrivaaa!

Muchas gracias!

Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi.

Mikä eläin on kuvassa?

Aivan oikein! Se on kyy. Ja tässä on sen kaveri. Uskokaa tai älkää, myöskin kyy.

Retkikurssi 2017-2018 kiittää ja kuittaa!