Syyskuulumisia! :)

Syksy eteni hurjaa vauhtia ja paljon ehdittiin tehdä. Oli taas kivaa aloittaa uusi kausi ja uudet kuviot. Uudet aikuiset on tutustutettu talon tapoihin ja uudet kaverit saatu leikkeihin.

Syksyn yhtenä isona kohokohtana oli uusi hiekka jota vihdoin saatiin hiekkalaatikoihin. Kiitos sinulle joka vielä silloisena perjantai-iltana jaksoit sen meille viimeiseksi tuoda!

Hiekan saapuminen on lasten mielestä ihan parasta, ja pakkohan oli tietenkin pasta heti kiipeämään hiekkakasan päälle ja möyriä siinä. Ennen autoon menoa taisivat kyllä nämä hiekkamonsterit joutua putsaamaan itseään.

 

 

 

 

 

Naperoiden syksy lähti rauhaksiin käyntiin. Monta uutta pientä kaveria aloitti päivähoidon, joten alku meni tutustuen, halien ja leikkien parissa.

Vähän ovat Naperot jo aloittaneet taiteilijoiden uraansakin askartelujen parissa. Ja mikäs sen parempaa kuin syksyn lehdet!

 

 

Sankareissa syksy on ollut vauhdikas.

Vuosi aloitettiin luontoprojektilla ja sen tiimoilta rakennettiin myös ikäryhmittäin erilaisilla palikoilla ja eläimillä eläinkaupunkeja.

 

 

 

 

 

 

 

Syksyn mittaan sankarit ovat aloittaneet aistiseikkailut.

Lokakuun teemavärinä oli keltainen ja  asitiseikkailun hahmona oli tuolloin Sami Sitruunaperhonen. Sankarit tutkivat luonnossa keltaisia lehtiä ja he tekivät lasten kanssa perhostaideteoksia. Lapset saivat itse kuvata teokset. Sankarit ovat tutustuneet luontoon kaikilla aisteilla, katsellen, tunnustellen ja tuoksutellen. Sankarit harjoittelivat myös liikkumista Sami Sitruunaperhosen tavoin.

 

Konkareiden syksy on mennyt myös vauhdikkaasti ja uusia kavereita auttaen. Konkarit ovat leikkineet, pelailleet, askarrelleet, piirtäneet omia kuvia, laulelleet ja ulkoilleet paljon.

Konkarit kävivät torilla ihastelemassa ja maistelemassa syksyn satoa. Maisteltiin herneitä, omppuja, luumuja ja suomalaista päärynää.

Samalla katseltiin ja ihmeteltiin torilla olevaa työmaata. 

20.9. Sankarit ja Konkarit osallistuivat Turun kaupungin liikuntatapahtuma ”Leikkivarjot leijumaan”.

 

 

 

 

 Vietimme päiväkodissa sadonkorjuujuhlia 28.9. Pöydässä oli paljon syksyn herkkuja joita yhdessä maistelimme.