Etusivu

Tervetuloa Rehtorinpellonkadun päiväkodin kotisivuille!

Rehtorinpellonkadun päiväkodissa on kolme lapsiryhmää: Naperot, Konkarit ja Sankarit. Päiväkodissamme vallitsee vahva yhteishenki: leikimme ja toimimme paljon myös yli ryhmärajojen – olemmehan pieni päiväkoti ja lähellä toisiamme koko ajan.

Päiväkodin tilojen lisäksi hyödynnämme paljon lähiympäristöä ja teemme retkiä lähialueelle, esimerkiksi Tuomaanpuiston leikkipaikalle, Liikunnan ihmemaahan Kupittaan urheiluhalliin, Seikkailupuistoon,  yliopiston nurmi- ja hiekkakentille, sekä kirjastoon.

Päiväkodissamme ulkoillaan yleensä päivittäin – pieni vesisade tai syysmyrsky eivät meitä helpolla säikäytä. Ja kuraleikithän ovat lasten mielestä parhaimpia!

Sisäpuuhissa nautimme yhdessäolosta: rakentelemme majoja, legoja ja junaratoja; liikumme ja laulamme; askartelemme ja maalaamme; sekä leikimme erilaisia mielikuvitusleikkejä – tässä vasta muutama esimerkki – päiväkotipäiviin mahtuu kaikenlaista puuhaa. Päivittäin myös tutkimme, toimimme ja opimme eri ympäristöissä, sekä harjoittelemme yhdessä arjen perustaitoja.

Toimintamme perustuu valtakunnalliseen varhaiskasvatussuunnitelmaan, sekä  Turun kaupungin omaan varhaiskasvatussuunnitelmaan. Turun kaupungin linjausten mukaisesti painotamme liikkumista, pienryhmätoimintaa ja positiivista pedagogiikkaa.

Teemme tiiviistii yhteistyötä lasten huoltajien kanssa ja arvostamme heidän näkemyksiään toiminnan suunnittelussa. Viikoittain viestimme toiminnastamme huoltajille Wilman kautta. Päiväkodissamme toimii aktiivinen vanhempaintoimikunta, jonka avulla saamme järjestettyä lapsille monenlaista mukavaa toimintaa!

 

Lapsia puunrungon päällä
Yllä olevassa kuvassa retkeileviä ”Reksiläisiä” Tuomaanpuistossa kaatuneen puun päällä.