Halloweenia ja ensilunta

Heipparallaa!

Laitetaas heti vähän uudempiakin kuulumisia tulemaan! 🙂

 

Konkareissa valmistauduttiin halloweeniin kurpitsalyhtyjen tekemisillä.

 

Halloweenjuhlissa 2.11. Saimme discoilla, nautimme mustavaloteatteriesityksestä, kokeilimme mitä tunnustelupusseista löytyy ja askartelimmi taikasauvoja!

Mustavaloteatteria! (Uv-lamppu ja yliviivaustusseilla väritetyt kuvat) Keksitkö sadun?

Isänpäivä-aamupalaa varten Sankarit ja Konkarit leipoivat sämpylöitä! NAM! Lapset saivat kotona tehdä isien (ja äitienkin) kanssa taideteoksen, joka sitten tuotiin päiväkotiin taidenäyttelyyn.

Naperotkin pääsivät elokuviin! 🙂

Sankareiden aistiseikkauluissa teemaväriksi vaihtui musta. Sankarit tutustuivat tarinan kautta Piki-kissan kaupunkiin. Tarinan lomassa Sankarit harjoittelivat liikkumaan kuten Piki hyppiessään kaupungin korkeiden aitojen päällä.

Lapset tekivät myös oman kaupungin. Musta kaupunki sai valkoisten teiden lisäksi myös muita värejä, kun lapset innostuivat askartelemaan liikennevaloja, kulkuneuvoja ja jalankulkijoita. Nyt on kaupungissa hauskaa huristella pikkuautoilla!

 

Syksyn uutena hauskuutena olemme päässeet Educariumille jumppaamaan. Jumppasalissa on ISOISO trampoliini, jonka vieressä on vaahtojuustomeri. Trampoliinilta saa hypätä suoraan vaahtojuustomereen ja se on tietenkin ihan parasta! Jumppasalissa on tietenkin myös paljon tilaa ihan vaan juosta!

 

Ensilumi laskeutui maahan! Jes! Syömisestä ja lepäämisestä ei meinannut tulla mitään kun olisi pitänyt vaan heti päästä pihalle!

Lumiukkoja ja -kakkuja alettiin heti tehdä!

Kävimme ihastelemassa lunta myös tuomaapuistossa.                                    Lumi(hiekka)enkeleitä siltä reissulta! 

Pakkaset aiheuttivat myös sen, että yläpihan portti jäätyi kiinni. Lapsilta tuli paljon idoita miten voisimme sen avata räjäytyksistä kuumaan veteen, mutta siirryimme sillä kerralla kuitenkin alapihalle leikkimään.

 

 

 

Kauppakorkeakou
lulla kävi karkkirekka. Lapset ihmettelivät miksei se voi käydä samalla myös päiväkodilla?!?

 

 

 

Kukas se siellä ikkunassa mahtoi kurkkia?? Eikai vaan Eikka-tonttu!

 

 

 

Kivaa joulunodotusta kaikille!

t. Rexin väki