Syksy käynnistyy hiljalleen

Kesälaitumilta on palattu arkeen ja kaivettu iPadit esiin! Tällä viikollaLeluja maassa väreittäin. digihankkeen toimintaa on jälleen jatkettu perhepäivähoidossa tutustumalla Spin The Wheel -sovellukseen yhdessä lasten kanssa.

”Pyöräytä spinneriä ja etsi samanvärinen lelu hiekkalaatikolta”-leikin avulla harjoittelimme mm. värejä, luokittelua, oman vuoron odottamista. Pienten ihmisten muisti joutui oikein hyvälle treenille, kun oikea väri piti pitää mielessä koko matkan hiekkalaatikolle.

Lapsia laittamassa leluja väreittäin ympyräksi. Mahtavasti saatiin yhdistettyä myös liikunta digipedagogiikkaan, kun innokkaat leikkijät ravasivat etsimässä oikeita värejä kauempaa hiekkalaatikolta ja ympäri puistoa. Hienoja oivaluksiakin tuli, kun mustaksi väriksi löydettiin 2 cm pituinen kepin pätkä.  Yhdessä mietittiin sovellukselle myös muita käyttötapoja kuten lelujen siivoaminen kassiin värien mukaan! 😊