Kategoriat
Yleinen

Naalien viikkokirje 1.4.2022

Hei vanhemmat!

Olemme tällä viikolla retkeilleet, jumpanneet, leikkineet ja opetelleet taas paljon suomea.

Maanantaina olimme kaikki yhteisessä ulkojumpassa, jossa liikuteltiin yhdessä vartaloa ohjeiden mukaan. Leikimme myös yhdessä ulkoleikkiä ”peili”.

Tiistaina askartelu siirtyi työntekijöiden poissaoloista johtuen ensi viikolle ja sen sijaan pidimme pitkää ulkoilua.

Keskiviikkona olimme retkellä Pelttarin kentän leikkipaikalla. Opettelimme samalla parijonossa kulkemista, joka sujuu jo aika kivasti. Harjoittelussa on vielä leikkipuistosta lähtemisen sujuvoittaminen.

Torstaina meillä oli kielikerhoa ja leikkiä. Osa viskareista pelasi Imbin kanssa bingo-peliä ja harjoitteli edelleen paikkasanoja. Lapset saivat piirtää ohjeiden mukaan pallon esimerkiksi laatikon viereen, laatikon alle, laatikoiden väliin, ym. Imbin kanssa jatkettiin myös Ekapelin avulla aakkosiin tutustumista. Nelivuotiaat opettelivat Annen kanssa suomea kirjojen lukemisen ja niistä keskustelemisen kautta. Muilla lapsilla oli leikkiä.

Perjantaina meillä oli pitkäkestoista leikkiä ja leikkiparin arvonta. Keskustelimme alkavasta ramadanista ja väritimme siihen liittyvää värityskuvaa. Vietimme myös yhden lapsen synttäreitä.


Ensi viikolla
meillä on maanantaina jumppaa, tiistaina askartelua, keskiviikkona retki metsään, torstaina kielikerhoa ja perjantaina pitkäkestoista leikkiä.

Mukavaa viikonloppua!

T. Anne, Gülistan ja Pauliina