Kategoriat
Yleinen

Naalien viikkokirje 8.12.2021

Hei Naalien perheet!
Tässä on viikkokirjeemme, joka jäi meiltä viime viikolla lähettämättä työntekijöiden poissaoloista johtuen.

Viime viikolla meillä oli maanantaina harjoittelija Jamaadin leikkejä ja somalinkielisiä lauluja lapsille. Leikimme myös leikkihuoneessa.

Tiistaina oli leikkiä leikkihuoneessa. 5-vuotiaiden luistelu peruuntui työntekijöiden poissaolojen takia.

Keskiviikkona meillä oli Jamaadin järjestämää jouluaskartelua. Aloitimme myös seuraamaan joulukalenteria. Voitte halutessanne seurata kalenteria myös kotona: https://blog.edu.turku.fi/vakadigi/

Torstaina oli kielikerhoa 5-vuotiailla. Imbin sijaan kielikerhoa piti tällä kertaa Gülistan. 3- ja 4-vuotiailla oli leikkiä. Torstaina oli myös yhden lapsen syntymäpäivä.

Perjantaina askartelimme Suomen itsenäisyyspäiväksi kaikille lapsille Suomen liput.

 

Tällä viikolla olemme saaneet taas normaalisti ruokaa, kun keittiön lakko päättyi. Se on mukavaa! Sää on ollut hyvin kylmä, ja pakkasen vuoksi emme ole olleet leikkimässä ulkona.

Maanantaina päiväkoti oli kiinni, koska oli itsenäisyyspäivä.

Tiistaina kolme 5-vuotiasta oli luistelemassa Varissuon jäähallissa. Muilla lapsilla oli sisäleikkejä jumppasalissa.

Tänään keskiviikkona olemme askarrelleet tonttuja ja olleet sisällä leikkimässä.

Huomenna torstaina meillä on kielikerho. Imbi on kolmen 5-vuotiaan kanssa ja me järjestämme itse kielikerhon 4-vuotiaille. 3-vuotiailla on leikkiä.

Perjantaina meillä on pitkäkestoista leikkiä ja leikkiparin arvonta.

 

5-vuotiaiden luisteluvuorot ovat nyt päättyneet, joten kaikki voivat viedä omat luistimet kotiin. Voitte kuitenkin mennä perheen kanssa Varissuon jäähalliin luistelemaan. Yleisöluisteluajat ovat 3.4.2022 asti seuraavat: Ma – Ke 13:45 – 14:35, To 13:45 – 14:35 ja 18:00 – 18:45 , Pe 13:45 – 14:35, Su 10:00 – 10:50. Löydätte lisätietoa netistä: https://www.turku.fi/toimipaikat/varissuon-jaahalli

 

Ensi viikolla meillä on tulossa maaanantaina liikuntaa ja tiistaina musiikkia. Keskiviikkona osalla lapsista on nukketeatteri ja osalla joulukirkko perheen valinnan mukaan. Tostaina on kielikerhoa ja perjantaina leikkiä.

Mukavaa loppuviikkoa!

 

t. Anne, Gülistan ja Aurora