Kategoriat
Yleinen

Naalien viikkokirje 13.8.2021

Hei vanhemmat!

Olemme tällä viikolla opetelleet lasten kanssa tavallisia päivärutiineja ja päiväkodissa toimimista. Opettelemme, miten ohjeita kuunnellaan sekä mitä on hyvä tehdä milloinkin. Pesemme käsiä aina aamulla, ulkoleikkien jälkeen sekä wc-käyntien yhteydessä. Lapsia rohkaistaan pukemaan ja riisumaan itse, ja tämä sujuu tosi hyvin. Ruokailussa opettelemme kauniita ruokatapoja. Lapset ovatkin jo hienosti oppineet ja osaavat pyytää kauniisti.

Tämän viikon maanantaina meillä oli liikuntaa ja leikkiä. Tiistaina oli musiikkia. Keskiviikkona kävimme retkellä Pelttarin leikkikentällä, ja matka sujui tosi hienosti. Lapset osasivat hyvin kulkea parijonossa. Torstaina osalla lapsista oli kielikerhoa ja osalla oli leikkiä. Tänään perjantaina laulettiin lauluja ja vietetiin yhden lapsen syntymäpäiviä.

Ensi viikolla meillä on maanantaina liikuntaa, tiistaina ja keskiviikkona kädentaitoja ja ohjattua leikkiä, torstaina kielikerhoa ja perjantaina vapaata leikkiä.

Olemme teihin kaikkiin lähiaikoina yhteydessä ja sovimme tapaamisaikoja keskusteluja varten. Keskusteluja pitävät opettajat Anne ja Gülistan. Keskustelu pidetään kaikkien lasten osalta yleensä kerran vuodessa ja tarvittaessa useamminkin, ja siinä puhutaan lapsen oppimisesta ja kehittymisestä.

Mukavaa viikonloppua!

T. Anne, Gülistan, Anita ja Aurora