Projektia Kisälleissä

Kisällit pitävät lasten kokouksia kerran kuukaudessa. Olikin aika hauskaa, kun kokoukseen kutsuttiin koolle ja jokainen sai sanoa oman nimensä ja itse kirjoittaa oman nimensä kokous muistioon. Tällä kertaa kokouksen aiheena oli Mitä haluat tehdä päiväkodissa? Mitkä leikit ovat mieluisimpia? Näitä kirjoitettiin paperille ylös. Tulipa taas ajatuksia ja toiveita. Tässä nyt muutamia juttuja. Leikkiä, retkiä mm. metsä, jumppasali, parkinkenttä, puisto, ruissalo., temppurata, jumppaa, askartelua, leipomista. Leikeistä tuli spiderman, dinot, ryhmä hau, eläimet…jne. Näistä me valitsemme Kisälliprojektin syksylle yhdessä lasten kanssa.

Seuraavan kokouksen aihe olikin projektin valinta. Tämäpä suoritettiin äänestämällä. Lapsilla oli jokaisella kaksi erinväristä legopalikkaa kädessä. Lattialla kuvat dinoista, supersankareista, eläimistä ja ryhmä hau-hahmoista. Vuorollaan sai käydä laittamassa oman toiveensa projektin aiheeksi. Vihreä lego oli ykköstoive ja keltainen kakkostoive. Näinpä pikkuhiljaa yksi aihepiiri kerrallaan putosi ja viimeiseksi jäi RYHMÄ HAU!

Lasten kokouksessa esille projektitoiveeksi nousi Ryhmä hau, joten siihen liittyen pienryhmien nimiksi tulivat: Kajat, Sampat, Haltit ja Vainut:) Samaisessa kokouksessa, jossa nämä nimet päätettiin mietittiin myös yhdessä mitä kaikkea Ryhmä hau-juttuja halutaan tehdä. Tässä alla yhden pienryhmän kokous ajatuksia 🙂

 

Leikki tunnelmia Ryhmä Hau-projektin parista.

Askartelimme itse Ryhmä Hau- vahtitornit, jotka yllä olevissa kuvissa leikeissä tietysti mukana 🙂

Piirtäminen on myös kivaa, Kisällilasten mielestä ja tässäpä muutama Ryhmä Hau projektin luomus!

Projekti päättyi marraskuussa. Lasten kanssa päiväkodissa arvioimme projektia ja kotiin teimme perheille jaettavan arvioinnin. He yhdessä lasten kanssa saivat täyttää ja palauttaa päiväkotiin. Näin mekin saimme perheiltä palautetta projektin suhteen.

Tässä siis yhden pienryhmän ajatuksia.

Perheet saivat oman arvioinnin….