Joulukuu Sateenkaarimetsän eskareissa

Joulukuussa Heikki Hiiri ja Vähis-tonttu hoitivat päivittäiset joulukalenteriyllätykset. Itsenäisyyspäivää juhlistimme yhteisellä lipunnostolla koululaisten kanssa ja kuuntelemalla Finlandiaa ja suomalaisia luontokuvia ihaillen.                                   Joulukiireiltä rauhoituimme enkelihuoneessa.
Jouluisia askareita
Joulukuussa retkeilimme, nautimme kulttuurista ja meillä kävi vierailijoita järjestämässä ohjelmaa.
Joulukuussa saimme nauttia myös lumen tuomista riemuista niin jalkapalloa pelaten kuin liukurimäessä.                                            Mörrimetsässä saimme aistia lyhdyn valossa talvisesta tunnelmasta, kun kävimme aamuvarhain laulamassa joululauluja metsän eläimille ja viemässä joulupallot linnuille.
Joulun kynnyksellä nautimme jouluateriasta, valmistelimme ja vietimme joulujuhlaa sekä kävimme joulukirkossa.