Lehdet lentää, lehdet lentää…

…NYT SYKSY JO ON!

En olekkaan ehtinyt pitkään aikaan päivittämään kuulumisiani! Kesä meni todella nopeasti ja niin on edennyt tämä syksykin kovaa vauhtia.

Olemme täällä päiväkodissa olleet mukana varpaatvauhtiin- kampanjassa. Olen jumpannut, leikkinyt erilaisia liikuntaleikkejä ja -pelejä lasten kanssa. Yrittänyt pysyä lasten juoksukilpailuissa ja jalkapallopeleissä mukana, mutta nämä lapset ovat kyllä todella vikkeliä!

Turun kaupunki sai yhteisen Uuno- patsaan, panostuksesta varhaiskasvatuksen liikuntaan, joka vieraili myös meidän päiväkodissa.

img_2544

img_2552

Kyllä tämä kaikenlainen liikunta on tehnyt hyvää minulle, ruoka maistuu paremmin ja unikin maittaa iltaisin hyvin. Lisäksi tästä saa niin iloisen mielen, kun pääsee liikkumaan yhdessä ystävien kanssa. Säätkin ovat suosineet meitä aurinkoisina ja ihanina syksyisinä päivinä!

Lehtien väriloisto on nyt kauneimmillaan, olemme lasten kanssa ulkoilleet paljon ja haravoineet pihaa yhdessä.

Syyskuussa meillä oli upeat sadonkorjuujuhlat. Päiväkodin pihalla oli kolme erilaista pistettä. Yksi niistä oli puutarhapiste, toinen metsäpiste ja kolmas pelto-/viljapiste. Jokaisessa pisteessä oli pieniä maistiaisia, olipas syksynsato herkullisen makuista! Pihalla näin myös upean näytelmän, jossa kana löysi jyvän. Tarina oli opettavainen ja sitä oli ilo katsella, koska lapset olivat niin hyviä näyttelijöitä.

 

img_2454 img_2459

img_2461 img_2463 img_2469

img_2477 img_2460

Syysterveisin, Sirkku-nalle