Kesälomille lompsis!

Heippa kaikki ystäväiseni!

Minun on tullut aika lähteä viettämään kesälomaa! Mutta sitä ennen haluan kertoa teille, mitä kaikkea olen päässyt puuhastelemaan keväällä täällä päiväkodissa.

Huhtikuun lopulla vietimme vappua. Kylläpä kaikki ryhmät olivatkin koristeltu hienosti, värikkäillä serpentiineillä sekä ilmapalloilla. Olimme ensin sisällä viettämässä vappua naamiaisten merkeissä, leikimme, tanssimme ja hassuttelimme yhdessä. Lapsilla oli upeita naamiaisasuja. Oli palomiehiä, karhuja, tiikereitä, keijuja, prinsessoja, supersankareita, merirosvoja ja vaikka mitä! Naamiaisten jälkeen lähdimme pihalla juhlimaan yhdessä. Meillä oli hieno vappukulkue, joka kulki ympäri pihaa. Lopuksi pääsimme herkuttelemaan simalla ja munkeilla!

 

IMG_0923

 

Toukokuun alkupuolella kävin kurkkimassa ryhmissä, miten kauniita äitienpäiväkortteja lapset olivatkaan tehneet. Äidit tulivat varmasti iloisiksi niistä.

IMG_1021

 

10.5 vietimme unelmien liikuntapäivää ulkona. Saimme mennä erilaisista temppuradoista, kiipeillä ja pomppia. Heitellä, vierittää ja kierittää palloja. Isot tekivät niin hienoja ja vaikeita temppuja, että minä nalle, en meinannu edes pysyä mukana. Kyllä suihku oli paikallaan tämän menon jälkeen. Pienten suosikki oli ehdottomasti leikkivarjo, sinne alle oli hauska piiloutua. Ja saippuakuplien nappaaminen, se se vasta hauskaa olikin!

IMG_1201

 

IMG_0982

 

25.5 oli päiväkodin kevätjuhlat. Lapset olivat keksineet sadun, jonka aikuiset sitten näyttelivät. Näytelmän nimi oli Liina löytää ystävän. Näytelmässä oli velmu kettu, ponteva pupu, nälkäinen Hani-karhu, voittamaton supertyttö, ilkeä susi sekä ystävää etsivä Liina-tyttö. Esityksessä oli vauhtia ja vaarallisia tilanteita, mutta onneksi lopussa paha susi sai palkkansa ja Liina-tyttö löysi ystävän supertytöstä. Näytelmän jälkeen herkuteltiin jäätelöillä!

 

thumb_IMG_0941_1024

 

thumb_IMG_0939_1024

Olen pakannut matkalaukun valmiiksi, ja suuntaan nyt kesäloman viettoon!

Oikein ihanaa kesää kaikille, nähdään taas syksyllä!

IMG_1024

Lomaterveisin, Sirkku-nalle