Joulu on jo ovella

Heippa kaikille!

Täällä päiväkodissa on ollut paljon tapahtumia näin joulukuussa. Joulun valmisteluja, itsenäisyyspäivän juhlintaa, hissin vihkiminen ja ryhmien joulujuhlia.

Joulu lähestyy kovaa vauhtia. Olenkin seurannut, miten siihen valmistaudutaan täällä päiväkodissa. Pienten leipurien tekemät piparit tuoksuvat, jouluaskartelujen kimpussa puuhastellaan kovasti ja pikkutontut hääräävät joka nurkan takana.

Minä pidän joulusta, kuusenkoristelu on lempipuuhaani! Yritänkin aina olla todella kiltti nalle, jotta saisin kuuseni alle paljon lahjoja!

IMG_0280

Täällä päiväkodissa on yhdeksän eri ryhmää. Olenkin yrittänyt salaa kurkistella vähän, kaikkien ryhmien puuhasteluja näin joulun alla.

Olen päässyt myös seuraamaan joulujuhlien harjoituksia, voi miten hienoja pienten ja isojen lasten esityksiä olenkaan nähnyt! Jokaisella ryhmällä on myös oma joulukalenterinsa, olenkin käynyt vähän tutkimassa niitä..

 

Itsenäisyyspäivää juhlimme koko talon voimin laulusalissa. Pääsin oikein kättelemään päiväkodin omaa presidenttiparia, olipas se jännittävää! Tanssimme, lauloimme ja lopuksi vähän herkuttelimme yhdessä! Ne olivat oikein mukavat juhlat.

IMG_0250

 

Saimme päiväkotiimme uuden hissin vanhan tilalle. Minä pääsin katsomaan, kuinka se vihittiin käyttöön. Kylläpä uudella hissillä on mukava ajella! Vaikka me nallet tykkäämme kyllä kovasti liikunnasta, minäkin suosin mieluiten portaita.

IMG_0254

 

Jouluaattoon ei ole olekaan enää montaa yötä, odotan sitä jo kovasti!

Mukavaa joulua kaikille, pienille ja isoille ystävilleni!

Kirjoittelen taas ensi vuonna.

 

Jouluterveisin,

IMG_0290

 Sirkku-nalle